Skocz do zawartości

Woblery N.J.

Rekomendowane odpowiedzi

,do czego używasz tych klamerek ,na których stoją wobki?

Mam takie same:

Jak np otworzę paluszki solone i nie zjem całej paczki to zamykam na ta klamerkę-wtedy dłużej zachowują "świeżość"-to samo dotyczy się chipsów (choć tych prawie nie jem)-dobre do zamykania przypraw w kuchni

:lol: :P

W przynętach używałem ich do suszenia małych wobków 2cm..Można prawie w każdej pozycji ustawić woblera

Jak widać do zdjęć też się nada.

Edytowane przez bobesku
  • Like 2

Pstrążki super pomalowane, płetewka fajowa i eksperymenty z okiem - no, no - całość bardzo ciekawa.

A przy okazji przypomniałem sobie z dzieciństwa zagadki typu 'znajdź różnice na obrazkach' i postanowiłem zgadnąć ile jest tych pstrążków? Stawiam na cztery. Wygrałem?  ;)

Edytowane przez peekol
  • Like 1

Fajnie pomalowane ,do czego używasz tych klamerek ,na których stoją wobki?

Klamerek używam do tego samego co ty Kielo. ;) :) A żona do papierów .

Pstrążki super pomalowane, płetewka fajowa i eksperymenty z okiem - no, no - całość bardzo ciekawa.

A przy okazji przypomniałem sobie z dzieciństwa zagadki typu 'znajdź różnice na obrazkach' i postanowiłem zgadnąć ile jest tych pstrążków? Stawiam na cztery. Wygrałem?  ;)

Szczerz to sam nie wiem bo dużo fotek nastrzelałem potem sam nie wiedziałem co wstawić ale stawiałbym na pięć sztuk.

Ooo, kiedyś woblerowi wsadziłem śmigiełko w d..., to znaczy wkleiłem mu w tylną część korpusu. Ale pomysł z łapkami bardzo fajny. Fajniejszy od mojego :) Podpatrzony, czy Twój?

Może i ktoś to kiedyś wymyślił nie wiem nie widziałem ,za to  widziałem filmik właśnie z wobkami w tylnej części miały śmigło inaczej mówiąc w d...... i to mnie zainspirowało do zrobienia czegoś takiego. Jaka praca hmmm .  wszystko działa śmigła zapierdzielają jak w znanych konikach wobek trzyma się nurtu jedyny minus stawia opór  przy rzutach( wietrze) . Postaram się wstawić filmik w tym tygodniu może w niedziele ;) :)

Edytowane przez norbert-10
  • Like 1