norbert-10 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam. Wróciłem do strugania dzięki wam panowie dzięki wam nauczyłem się wiele i za to wam dziękuje. Wobki robię z lipy , oceńcie sami. Kiełbiki 5,5cm tonący 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Moje pstrążk 5.5cmi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bardzo fajne wobasy płetewki w pstrągach są mraśne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dzięki piękne starałem się dobrze zrobić zdjęcia żeby to uchwycić niedziela zleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 fajniutkie te pstrazki nawet bym tonacego zakupil pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Na razie nie mam nic do sprzedania bo czasu malutko na struganie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Norbercie, ślicznie. Fajnie, że nie "tylko mucha i mucha" Sporo już potrafisz, z przyjemnością będę oglądał dalsze postępy.Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dzięki Janusz jeszcze długa droga przede mną ale powolutku do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Świetna robota, a pstrążki na wypasie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Fajnie pomalowane ,do czego używasz tych klamerek ,na których stoją wobki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) ,do czego używasz tych klamerek ,na których stoją wobki?Mam takie same:Jak np otworzę paluszki solone i nie zjem całej paczki to zamykam na ta klamerkę-wtedy dłużej zachowują "świeżość"-to samo dotyczy się chipsów (choć tych prawie nie jem)-dobre do zamykania przypraw w kuchni W przynętach używałem ich do suszenia małych wobków 2cm..Można prawie w każdej pozycji ustawić woblera Jak widać do zdjęć też się nada. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam bardzo podoba mi sie malowanko na tych twoich wobkach pròbowałem czegos takiego ale nie udało sie , fajny pomysł z prezentacją przy użyciu tych spinaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Eeee Bobi :-) co mi tam fuczysz :-):-);- ja używam takich i dlatego się pytam a bardziej mnie ciekawi czy te tutaj są może wykorzystywane do tego samego celu :-). Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Pstrążki super pomalowane, płetewka fajowa i eksperymenty z okiem - no, no - całość bardzo ciekawa. A przy okazji przypomniałem sobie z dzieciństwa zagadki typu 'znajdź różnice na obrazkach' i postanowiłem zgadnąć ile jest tych pstrążków? Stawiam na cztery. Wygrałem? Edytowane 28 Stycznia 2014 przez peekol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Fajnie pomalowane ,do czego używasz tych klamerek ,na których stoją wobki? Klamerek używam do tego samego co ty Kielo. A żona do papierów . Pstrążki super pomalowane, płetewka fajowa i eksperymenty z okiem - no, no - całość bardzo ciekawa. A przy okazji przypomniałem sobie z dzieciństwa zagadki typu 'znajdź różnice na obrazkach' i postanowiłem zgadnąć ile jest tych pstrążków? Stawiam na cztery. Wygrałem? Szczerz to sam nie wiem bo dużo fotek nastrzelałem potem sam nie wiedziałem co wstawić ale stawiałbym na pięć sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A no właśnie tak myślałem :-) fajnie :-) no i nieźle wychodzi :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dzięki za pomysł z tymi majtkami ja użyłem sukni ślubnej mojej żony ale muszę przyznać że pracy z tym masa , jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie ujmując pstrążkom ,mi podobają się kiełbiki.Na jaką głębokość schodzą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na samo dno mojej rzeki Wisły a tak na poważnie są tonące u mnie głębokość wody nie przekracza 2 2,5 m i do dna dochodzą na innej wodzie ich nie testowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tego wobka zrobiłem już jakiś czas temu i już troszkę rybek nałowił co widać na fotkach okonie go lubią i nie tyłko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ooo, kiedyś woblerowi wsadziłem śmigiełko w d..., to znaczy wkleiłem mu w tylną część korpusu. Ale pomysł z łapkami bardzo fajny. Fajniejszy od mojego Podpatrzony, czy Twój? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Powtórzę za Januszem - Ooo... Wygląda na dziwadło ale skoro mówisz że łowi to muszę zweryfikować swoje przemyślenia/gust...Ciekaw jestem jak pracują te skrzydełka - wirują, pobłyskują, czy jak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No tego chyba jeszcze na forum nie widzieliśmy też jestem ciekaw jak ten wynalazek chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ciekawy pomysł/patent,zastanawia mnie jednak stabilność samego woblera w tym wypadku,bo praca tych skrzydełek może znacząco obniżać niestety tą stabilność.Sam pomysł naprawdę fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Ooo, kiedyś woblerowi wsadziłem śmigiełko w d..., to znaczy wkleiłem mu w tylną część korpusu. Ale pomysł z łapkami bardzo fajny. Fajniejszy od mojego Podpatrzony, czy Twój?Może i ktoś to kiedyś wymyślił nie wiem nie widziałem ,za to widziałem filmik właśnie z wobkami w tylnej części miały śmigło inaczej mówiąc w d...... i to mnie zainspirowało do zrobienia czegoś takiego. Jaka praca hmmm . wszystko działa śmigła zapierdzielają jak w znanych konikach wobek trzyma się nurtu jedyny minus stawia opór przy rzutach( wietrze) . Postaram się wstawić filmik w tym tygodniu może w niedziele Edytowane 29 Stycznia 2014 przez norbert-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi