norbert-10 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Tak pracuje to coś Sorki za jakość ale to mój pierwszy filmik. Edytowane 2 Lutego 2014 przez norbert-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nie no, wygląda że normalnie wirują Muszę powiedzieć że mocno mnie zadziwił swoją pracą...Pracuje trochę jakby płynął kraulem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 :D Dokładnie tak to wygląda lepiej bym tego nie ujął. Tak na marginesie masz dobry wzrok bo filmik jest kiepski . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dzięki, w dzieciństwie miałem indiańską ksywkę 'Sokole oko' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Takie małe stadko a nowe się tworzy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Kiełbik 7 cm zrobiony jakiś czas temu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Fajowy :-) ,daj następnym razem bardziej transparentną farbę żeby łuska się przebijała :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dzięki za rade na pewno skorzystam . Masz może jakąś dobrą sprawdzoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak mam :-)Bierzesz dwa pyndzle lakieru bezbarwnego akrylowego do tego dodajesz koniuszek pyndzla koloru jakiego chcesz mieszasz i masz farbę transparentną ,konsystencję możesz regulować pyndzlem wody :-).Dodając do bardzo transparentnej ćwierć koniuszka pyndzla np. srebrnej ,masz transparętną metaliczną ,dodając kilku kolorków po ćwierć pyndzla można sobie jakąś opalizację wymyślić :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 No widzisz ja wszystko robiłem tak jak piszesz tymi pyndzlami ale lakieru nie używałem :-)Próbowałeś kiedyś na lakierze magnat style? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Nie ,ale nie ma znaczenia jaka to firma ważne żeby nie był mleczny bo wtedy kolorki słabo widać ,szarawe najlepsze.Chyba że przeźroczysty znajdziesz. Edytowane 17 Lutego 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dzięki piękne to ten magnat się nie nada bo jest lekko mleczny . Ale kiedyś czymś takim malowałem to muszę po piwnicy poszperać .:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 http://www.v33.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesar Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Bardzo fajne wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 http://www.v33.plDzięki piwnice dziś przegrzebałem i nic ,będę musiał zamówić. Bardzo fajne wobki Dzięki piękne ciesze się że się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dziś złowiłem kilka pstrążków to jeden z nich na pstrunia z siodłem Da się odczuć zmianę pogody w końcu jakiś normalne brania bo ostatni tydzień miernie to wyglądało . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wisełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Tak dokładnie , takie dziury pokopali przy pogłębianiu że trzeba nowych rozwiązań szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Moja nowa zabawka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Ładnie wyszło :-) trochę przegiął Pan z wyrazistością tych pasków na brzuchu ale założenie miodzio ,no i grzbiecik też fajnie wyszedł :-) ,rób Pan więcej takich strzebli :-). Edytowane 5 Marca 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jaki pan? Norbert.Panie Kielo Faktycznie na tych fotach tak to wygląda bardzo wyraziście w rzeczywistości troszkę lepiej ale tylko troszkę. To pierwsze sztuki, następne będą lepsze (mam nadzieję)płetewka też jest trochę jeszcze za ciemna i oko do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Płetewka fajna proszę Pana :-).Rób więcej strzebli ,następne będą jeszcze lepsze :-0. Edytowane 5 Marca 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Będę się starał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Tak to wygląda w świetle dziennym.Ten pierwszy od góry to takie będę robił bo ten drugi to tak za bardzo Januszowego przypomina.(chodzi o kształt korpusu) Edytowane 5 Marca 2014 przez norbert-10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A mi takie kolory pasują i jak będziesz chciał je wyrzucić daj znać)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi