woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (...)Ten pierwszy od góry to takie będę robił bo ten drugi to tak za bardzo Januszowego przypomina.(chodzi o kształt korpusu)Tym się nie przejmuj Rób jak uważasz. Tylko uważaj, jak się podpisujesz PSCzyli nie pospisuj się JS, bo możesz być przez SS od czci i wiary odsądzonym J. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Będę uważał . Strugałem według fotek i jak to okleiłem i pomalowałem to tak to jakoś mi twoje przypominało że bałem się to wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (...)tak to jakoś mi twoje przypominało że bałem się to wstawić. Norbercie oraz wszyscy tu zaglądający - nie roszczę sobie praw do czegoś, co moją własnością nigdy nie było i nie będzie. Wielkość, kształt czy sposób zdobienia woblerów bywa podobny. Tak samo z malowaniem. Jeśli ktoś wręcz wzoruje się na moich woblerkach, jest to dla mnie wielki komplement. Oznaka, że moja praca została zaakceptowana To wielki komplement dla twórcy. Wzorując się lub inspirując przyrodą wcześniej czy później dochodzimy do zbliżonych rozwiązań. I bardzo fajnie. Nie będę się o "podobieństwo" gniewał. Śmiało, do dzieła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tak to wygląda w świetle dziennym.DSC04015.JPGTen pierwszy od góry to takie będę robił bo ten drugi to tak za bardzo Januszowego przypomina.(chodzi o kształt korpusu)Norbert-Piękne Strzeble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (Wzorując się lub inspirując przyrodą wcześniej czy później dochodzimy do zbliżonych rozwiązań. I bardzo fajnie .........) Nic dodać nic ująć. Norbert-Piękne Strzeble.Dzięki piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Te strzebelki w twoim wykonaniu są super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Te strzebelki w twoim wykonaniu są super.Dzięki . W końcu dokończyłem moje pstrunie 6 cm pływające schodzą do 70 cm Te również pływające 6cm shodzą poniżej 1m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Tyż pikne :-) to może teraz czas na jakąś prezentację roboty w rzece :-) Edytowane 6 Marca 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ta i wyjdzie coś takiego jak z tym dziwakiem moim że trzeba się domyślać co tam się dzieje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To napisz co lubisz i jakie masz preferencje odnośnie pracy swoich wobków ,do czego dążysz co byś chciał co się udaje a co nie ,koledzy na JB pomogą :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To że pomogą w to nie wątpię :-)Na razie jestem zadowolony z tego co mam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 A co masz? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Myślałem ze spróbuje nagrać dzisiaj ten filmik i jak w miarę będzie to wstawię ale niestety nic z tego nie będzie bo rozłożyła mnie grypa. Spróbuje to opisać pstrążki pracują drobno lusterkują lekko odchodzą na boki i co jakiś czas sobie migną boczkiem . Dobrze się trzymają nurtu. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No to super :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Dzisiaj coś takiego się trafiło 40 cm złotaalbo się komuś spiął albo został wypuszczony Edytowane 16 Marca 2014 przez norbert-10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Kici kici CZEGO! Jakiś to masz podejrzane. A idę jakiejś myszy poszukać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Piękne ! Kurcze, krajowy lurebuilding już przechodzi samego siebie Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dzięki. Pracuje ogonkiem nie za mocno pyszczkiem jeszcze słabiej . Lusterkuje , jednym boczkiem sobie miga raz na jakiś czas ucieka sobie na boczki (po przeciągnięciu półtorej metra dwóch raz bardziej odskakuje w prawo raz w lewo. szuka ucieczki ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 widze jest już w nich moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 kici kici taś taś no i pozamiatane liga mistrzów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) No właśnie ,to tylko kwestia czasu była :-) piękne :-) i jak piszesz praca też niczego sobie :-)O to ,to :-) chodzi :-) Edytowane 21 Marca 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dzięki panowie pracuje teraz nad kiełbikami. W przyszłym tygodniu wstawię już gotowe strzebelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Chciałbym zobaczyć jak w wodzie robią:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ja na twoje też bym lukną.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jutro coś nagram ,dla Ciebie :-):-):-) ale w wątku moim możesz pooglądać ,trochę tego jest ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi