Skocz do zawartości

Woblery N.J.

Rekomendowane odpowiedzi

(...)

Ten pierwszy od góry to takie będę robił bo ten drugi to tak za bardzo Januszowego przypomina.(chodzi o kształt korpusu)

Tym się nie przejmuj :D

Rób jak uważasz. Tylko uważaj, jak się podpisujesz ;)  :D  :D  :D

PS

Czyli nie pospisuj się JS, bo możesz być przez SS od czci i wiary odsądzonym ;)

J.

• Like 1

(...)tak to jakoś mi twoje przypominało że bałem się to wstawić. :(

Norbercie oraz wszyscy tu zaglądający - nie roszczę sobie praw do czegoś, co moją własnością nigdy nie było i nie będzie. Wielkość, kształt czy sposób zdobienia woblerów bywa podobny. Tak samo z malowaniem. Jeśli ktoś wręcz wzoruje się na moich woblerkach, jest to dla mnie wielki komplement. Oznaka, że moja praca została zaakceptowana :) To wielki komplement dla twórcy. 

Wzorując się lub inspirując przyrodą wcześniej czy później dochodzimy do zbliżonych rozwiązań. I bardzo fajnie. Nie będę się o "podobieństwo" gniewał. Śmiało, do dzieła B)  

• Like 2

Myślałem ze spróbuje nagrać dzisiaj ten filmik i jak w miarę będzie to wstawię ale niestety nic z tego nie będzie bo rozłożyła mnie grypa. :( Spróbuje to opisać pstrążki pracują drobno lusterkują lekko odchodzą na boki i co jakiś czas sobie migną boczkiem . Dobrze się trzymają nurtu. :-)

• 2 tygodnie później...

Dzięki. :)

Pracuje ogonkiem nie za mocno pyszczkiem jeszcze słabiej . Lusterkuje , jednym boczkiem sobie miga raz na jakiś czas ucieka sobie na boczki   (po przeciągnięciu półtorej metra dwóch raz bardziej odskakuje w prawo raz w lewo. szuka ucieczki :D )

• Like 1