norbert-10 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Taki mały steryd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Parę uklejek zrobionych długość 10cm waga ponad 10 g pływający schodzi maksymalnie do metra. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Bardzo ładny design tych klajek Sandały mogą w nich zasmakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzięki piękne na mojej wodzie się sprawdzają, największy na razie wyjęty to 75 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A to rybka złowiona na na klejke na zbiorniku zaporowy na którym spędzam weekendowe nocki .Sorki za jakość zdjęcia ale byłem sam na rybach i na dodatek lało jak scebra ,trafił się jeszcze jeden taki 60 plus tego dnia ale fotki nie robiłem.Często trafiają mi się też szczupaki w nocy właśnie na to coś . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Coś na nowy sezon dwa modele zresztą oceńcie sami.Wstawię jeszcze filmiki z pracą tylko dojdę z tym do ładu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 9 Listopada 2014 przez norbert-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 podobaja mi sie te oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 To są zwykłe oczy kupione na allegro tylko przymalowane po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 fajnie kolorystycznie zlewaj sie z korpusem. a czym odciskasz luske na uklejkach? ciekawy wzorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Łuskę starym kawałkiem pokrywy głośnikowej Jak się to fachowo nazywa to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Na filmie kiełbik pracuje z kotwicami czy bez, bo niestety nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Oczywiście że z kotwicami, niestety nie widać co zrobić taki sprzęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Takie świąteczne cukierki mi wyszły dobrze że zdążyłem je poustawiać przed mrozami :)jutro nagram filmik z tymi z mniejszym sterem jak nie zamarzne bo minus 10 mi na termometrze pokazuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 no i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 I jeszcze cuś takiego wersja tonąca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nieco trudne do ogarnięcia oczętami, lubię takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Parę uklejek zrobionych długość 10cm waga ponad 10 g pływający schodzi maksymalnie do metra.uk.JPGu.JPGBoleniówki super Trochę Matusiaka przypominają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nieco trudne do ogarnięcia oczętami, lubię takie Dzięki za dobre słowo. Boleniówki super Trochę Matusiaka przypominają.Szczerze to nigdy na nie bolka nie złowiłem może dlatego że tam gdzie przeważnie łowie po prostu ich nie ma, wobka zrobiłem pod sandacza i jak na razie daje rade Testowałem go ostro w tym sezonie na zaporówce z brzegu i jak sandacz był w danym miejscu to w niego ładował. Trafiały się szczupaki i ładne okonie, ku mojemu zaskoczeniu brały nocą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak obiecałem tak zrobiłem praca kiełbika, troszkę za szybko go przeciągam ale i prąd słabiutki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 piękne woblerki a co najważniejsze już super rybki połapały i cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Oj cieszą Jak pierwszego sandacz na swojego wobka złowiłem to byłem w ciężkim szoku ja po pachy w wodzie stałem a on pod samiutkim brzegiem mi wziął miał grubo ponad 70 dych w pierwszym momencie myślałem że bobra zaczepiłem :D Nie zapomne tego do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A to praca w mocniejszym prądzie kiełbika z małym sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jeszcze dojdą płetewki i troszkę krwi ze skrzeli popłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 I dokończone, jeszcze ostatnie moczenie, żeby nagrać filmy. Nawet polubiłem nagrywać, w domu już je na spokojnie można pooglądać i wyciągnąć jakieś wnioski.Są to woblery które ostro były testowane i rybki łowiły mam nadzieje że i w tym roku mnie nie zawiodą.Do rozpoczęcia sezonu kilka dni zostało,normalnie już się doczekać nie mogę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi