bertold12 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 100lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 stówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kubki na długopisy.Dzięki za rade . Siatkę już zakupiłem w hipermarkecie . Dziękuje za życzenia. Sto lat na rybach chciałoby się oj chciało . :) Troszkę czasu wygospodarowałem to sobie wiercę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wobler testowy pomalowany , ster wklejony na szybko lakierem do paznokci.Oczywiście wcześniej dopasowany nad wodą .Teraz trzeba się skupić na łowieniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) I coś do mojego pudła pod nocnego sandacza taki lusterkowiec z wyjściami boczkami do powierzchni.Bardzo lotny taka brzegówka. Edytowane 14 Czerwca 2015 przez norbert-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 I jeszcze coś takiego pod pstrąga też do mojego pudła fajnie gra w wodzie praca zbliżona do cykady dobrze wyczuwalna na kiju ale drobniutka. W moich siurkach otwira wode fajnie pracuje z prądem do tego został stworzony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Coraz lepsze Ci te wobasy wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki za dobre słowo . Robię po kilka sztuk i testuje notuje i kombinuje jak je jeszcze poprawić wizualnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Na razie bez lakieru samo malowanko jeszcze dojdą płetewki Mam nadzieje że czegoś nie zmaszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) A to efekt mojego wypadu na mój nowy ćiurek ,wiem że są inne działy do wstawiania tych zdjęć ale wstawiłbym tam to jeszcze wyszło że próbuję pokazać swoje wobki a nie rybki. Więc wstawiam tutaj . Woblery to moja stara produkcja zostały wykonane z lipy stelaż przez całość praca drobna z odskokami na boki i z tak zwanym wężykiem i lusterko to mocy XL. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez norbert-10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ladnie polowiles, ten wobler malowany na cos podobnego do kielbia z pierszej foty bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Rybki go doceniają a ja często o nim zapominam . Śiurek ma szerokość max półtorej metra głębokość nie przekracza półtorej metra ale rybek w nim dużo , to co mnie najbardziej cieszy to to że pływa w nim sporo małego pstrąga a i duże się trafiają Miałem na kiju jednego takigo co zemną wygrał . Rano próbowałem go podejść ale nic z tego mam nadzieje że się jeszcze z nim spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dzisiaj próbowałem sobie zrobić moje pierwsze selfie z moim ulubieńcem a oto efekt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Znowu coś pod sandacza tym razem tonący z lusterkiem w opadzie . Miały wyjść takie troszkę podobne do płotek jeden jest na pewno podobny a reszta to jaśki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jaski nie sa zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dzięki jak tak na nie patrze to coraz bardziej mi je przypominają , przynajmniej nie są takie bajkowe jak ten wyżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Stery wklejone na lakierze do omotek trzyma jak diabli i co najważniejsze przezroczysty.Długość 10 cm waga ponad 15g.Mam prozbę do tych co tu zaglądają ,próbuję swoich sił z piana tylko nie wiem jak długo odgazowuje piana żeby można ją było malować i lakierować jeżeli ktoś posiada taką wiedz i chciałby się nią podzielić to proszę o wyjaśnienie w wątku albo na pw. z góry dziękuje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Moje pierwsze piankowce pod szczupaka pływające długość 10cm waga ponad 15g Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez norbert-10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Czasu mało na robienie bo przyszedł czas na łowienie :)Swojego największego okonia złowiłem jakiś 9 lat temu na skinera a teraz złowiłem na swojaka to jest piękne. Na fotkach są dwa okonie jeden 38 drugi 42 złowione w nocy jeden z wczoraj drugi z poprzedniego tygodnia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Piękne robisz woblery, gratuluję talentu, szkoda, że jeszcze nie zagościły w moim pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dzięki ,ciesze się ze się podobają .Aktualni nic do zbycia nie mam bo przeprowadziłem się niedawno do nowego domu i powolutku ogarniam ten bajzel :)Musze zrobić sobie jakiś warsztat a potem to niema najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 I coś do mojego pudła pod nocnego sandacza taki lusterkowiec z wyjściami boczkami do powierzchni.Bardzo lotny taka brzegówka. s.jpgs1.jpg super wygląda ta sandaczówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Coś pod szczupłego wyszło bardzo słabo szczególnie płotka coś ta łuska nie wyszła trza bydzie nad tym popracować chyba sobie zrobię jakąś wyciskarkę. I jeszcze coś takiego i będzie to chodzić na tych dwóch sterachPostaram się nagrać filmik z pracą bo mi się bardzo podoba oby i ryby w tym zagustowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Powolutku zbliża się sezon pod pstrąga więc szykuje się na polowanie Jeżeli ktoś by chciał je mieć w pudle to zapraszam na pw. Wobler testowany kilka sezonów i daje rade a to jego praca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi