norbert-10 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A to praca już po ustawieniu miał być wstawiony ten film ale coś przy wstawianiu pomyliłem a potem uznałem ze jednak zostawię no i będą dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Dopadła mnie grypa a ze za długo już łózko grzeje więc zrobiłem sobie takiego cudaka który ma wiele twarzy jest to zabawka do testowania na ten sezon jeden wobler wiele prac, będzie co kombinować. Edytowane 25 Lutego 2016 przez norbert-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Tym razem coś takiego zdjęcia bez sterów zrobione jakiś czas temu teraz już po testach. A to foty z wczoraj ryba nie powala na kolana takie tam 40 plus ale woda czysta wobler bardzo wolno prowadzony pod prąd przy samiutkim brzegu pletka i fc 21 pletka widoczna w wodzie a branie bardzo agresywne .Ryba była zapięta na obie kotwy ale za długo trwało wyciąganie telefonu i próby zrobienia foty a jest to dość trudne z szalejącą rybą na kiju ten kto próbował tego manewru wie o co chodzi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Norbercie, musimy się umówić nad Wisłę. Ponownie ją odkrywam i jestem pod coraz większym urokiem...A tymczasem stu lat w zdrowiu życzę i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dzięki Januszu, nie ma problemu możemy się kiedyś umówić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ooo no to wzajemnie 100 lat i samych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Takie zabawki pod pstrąga sobie zrobiłem jedna z piany druga z węgla. Edytowane 8 Maja 2016 przez norbert-10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nowe zabawki pod szczupłego i sandacza .Niebieski ma bardzo mocne lusterko nawet przy wolnym prowadzeniu a pomarańczowy ładnie się kolebie przy średnim prowadzeniu. Obydwa wolno tonące. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ostatnio mocno wciągnęło mnie kręcenie.Itaka parka na koniec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Coś pod okonia długość 6 cm główka 5g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Takie raczki i jakieś tam wodne robactwo sprawdzało mi się w tym roku pod okonia i klenia. Robaczki pod dropka a raczki do czebaruszki , raczki mają 4cm robaczki 3.5cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 No,no niezłe cudeńka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 No nic trzeba wrócić do tematu . Ktoś kiedyś na rybach zapytał się mnie czy można zrobić jednego woblera który może być pływający wolnotnący neutral i tonący w jednym korpusie i żeby jeszcze miał różne prace i żeby można było go prowadzić głęboko i płytko .Wtedy powiedziałem że pewnie się da. Hm dziś mogę powiedzieć ze można takie cudo zrobić. Wystarczy wkładać lub wyciągać drut ołowiany z otworów lub je przytykać plasteliną i powstaną dodatkowe komory można w nim zmieniać stery posyłać woblera na różne głębokości.Wobler zrobiony w ten sposób daje trochę możliwości jest to bardzo fajna zabawa . W nowym sezonie będę robił właśnie takie woblery . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bardzo innowacyjny pomysł. Brawo! Nie wiem, czy się sprawdzi, ale zabawy i informacji będzie co niemiara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Norbert, ja bym powiedział że stworzył go Hannibal Lecter . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bardzo innowacyjny pomysł. Brawo! Nie wiem, czy się sprawdzi, ale zabawy i informacji będzie co niemiara Dzięki za miłe słowo.Woblery robione tą techniką sprawdzają się ten którego wam pokazałem został zrobiony jakiś czas temu to jest dokładnie ten sam wobler co na poprzedniej stronie i sporo się nim bawiłem i sporo ryb połowiłem Norbert, ja bym powiedział że stworzył go Hannibal Lecter .Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bardzo ciekawe przynęty, raczki super, a woblerek, intrygujace. Jak by jeszcze malowanie było wymienialne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mozna zastosować aluminiowy ster to wystarczy tylko odgiac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Aluminiowe stery po kilku odgięciach pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Aluminiowe stery po kilku odgięciach pękają.Słuszna uwaga. Nigdy nie używałem ale słyszałem że można je regulować. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Ze sterami to już nie jest taka prosta sprawa żeby jeden pasował do wielu .Co do malowania to faktycznie przydało by się takie uniwersalne. W końcu skończyłem miałem do nich trochę podejść trwało to parę miesięcy bo zawsze coś już suche i gotowe do dalszej zabawy. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez norbert-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Coś z warsztatu I jeszcze taki sobie strugłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zrobiłem coś takiego pod klenia ostatnio dość mocno testowałem i jest niezle jak na tom porę roku.Więc dorobiłem jeszcze kilka i jutro na ryby zemną jadą zamiast ołowiu pójdzie miedziany drut. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi