lysy69 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wyglądają jak by je kłusole widłami potraktowali . Pomysł ciekawy, może się sprawdzi .Jak by się sprawdził to od razu pomyśl o patencie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (...) . Pomysł ciekawy, może się sprawdzi .Jak by się sprawdził to od razu pomyśl o patencie .Nic, co zaistniało "w internecie", lub w innym medium, nie może później podlegać ochronie patentowej. I dobrze. Jerkbait.pl powstał, podobnie jak inne portale hobbystyczne, by dzielić się wiedzą, a nie dla patentowania swoich odkryć. Dla wzajemnej inspiracji. Pomocy. Wymiany doświadczeń. Nie dla patentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Hi hi dobre z tymi widłami . Jutro postaram się nagrać jak to w wodzie śmig ,ciekawe jaki jest koszt opatentowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 No i po ptokach. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zrobiłem coś takiego pod klenia ostatnio dość mocno testowałem i jest niezle jak na tom porę roku.20161212_195059.jpg20161212_195305.jpgWięc dorobiłem jeszcze kilka i jutro na ryby zemną jadą zamiast ołowiu pójdzie miedziany drut.DSC05616.JPGWobler z robakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Nic, co zaistniało "w internecie", lub w innym medium, nie może później podlegać ochronie patentowej. I dobrze. Jerkbait.pl powstał, podobnie jak inne portale hobbystyczne, by dzielić się wiedzą, a nie dla patentowania swoich odkryć. Dla wzajemnej inspiracji. Pomocy. Wymiany doświadczeń. Nie dla patentów.To przecież był żart .Ty tak poważnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Bardzo ciekawy pomysł z tymi dziurawymi woblerami. Można uzyskiwać różną pracę jednego woblerka. Czekam na dalsze relacje, ewentualnie jakiś filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Wobler z robakami Wystarczy przytrzymać w wodzie i prędzej czy później coś się uwiesi Bardzo ciekawy pomysł z tymi dziurawymi woblerami. Można uzyskiwać różną pracę jednego woblerka. Czekam na dalsze relacje, ewentualnie jakiś filmik. I jeszcze można fajnie wyważyć woblera i zrobić tonącego ,pływającego , neutrala co się tam akurat przyda na łowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Już jakiś czas temu skończyłem ale nie było okazji wstawić.I filmik z kilkoma pracami woblera oczywiście można uzyskać więcej niż to co zostało pokazane. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Widzę że stałem się ojcem chrzestnym Hannibala .Wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Szkoda że odblaski w wodzie ,bardzo fajny pomysł ,można też zrobić np. trzy nacięcia na ster a same stery wkładać na wcisk ,różne różniaste :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Wiem myślałem ze jeszcze uda mi się nagrać lepszy filmik ale wszystko skuło lodem i postanowiłem go wstawić .Myślałem też o tym i mam takiego jednego ale z dwoma nacięciami muszę jeszcze jedno dorobić bliżej oczka. Stery wchodzą na sztywno bo są ładnie zalane lakierem ale planuje jeszcze przewiercić przez woblera i przez stery dziurę i wkładać tam drut żeby to ładnie jeszcze trzymał a jak nie to będzie ze sterem ruchomym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Widzę że stałem się ojcem chrzestnym Hannibala .Wobler No kurcze na to wyszło Tak mi się to spodobało że nawet konkursu na jego nazwę nie trzeba było robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Klenióweczki 4 .5 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Pstrągówki 6cm sprawdzą się również na dużego klenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 I jeszcze takie prace w woblerze który jest pokazany wyżej. Dostałem od teścia coś takiego plus dwa klasery chyba zaczyna dzielić majątek trza być grzecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Klenióweczki kolejna seria czekają na malowanie. A teraz takie łamańce sobie robię nagrałem filmik z pracą przy ustawianiu postaram się wstawić bo zapierdziela nieźle.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Pokrojony Hannibal :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy ja dobrze widzę? Robaki dopadły Twojego woblera? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 To nie robaki to pijawki jak to w zimie bywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Hannibal w akcji. Ktoś może wie co to za plamka u ostatniego klenia? Edytowane 16 Lutego 2017 przez norbert-10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Moja nowa zabawka nazwałem go Chuck Norris 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na prośbę wstawiam ten link http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/I osobiście zachęcam do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Norbert, wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dziękuje i pozdrawiam .Życzę wszystkim zdrowych i pogodnych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi