mario6565 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, tak z ciekawości chciałbym poruszyć temt , ponieważ co jakiś czas zerkam na portale aukcyjne i ostatnio pojawia się dość dużo wędek St.Croix model Legend Extreme z nowej serii . Niby najwyższa półka i zakup tego kija to raczej dożywocie . Nigdy nie posiadałem kija z tej serii , ale mam 2 sztuki legend elite . Swego czasu zastanawiałem się nad kupnem z czystej ciekawości . Wiem że jego starszy brat na przelotkach recoil jest praktycznie nie do osiągnięcia , tzn. żaden użytkownik się nie pozbywa . Modele które są , do sprzedania : LXS68MXFLXS70MLFLXS610MLXFLXC68MXF Edytowane 26 Stycznia 2014 przez mario6565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wiem że jego starszy brat na przelotkach recoil jest praktycznie nie do osiągnięcia , tzn. żaden użytkownik się nie pozbywa . Nie jest tak źle można jeszcze takowe "upolować" A te nowe jakoś tak udziwnione ta "falliczna" rękojeść może nie pasuje PozdrawiamW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi