psulek Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Wątek umarł, to trochę ożywię. Gum nie ma co się bać. Wczoraj na tanty 7cm brały całkiem fajne graniki. Brania sandaczowe, trzeba walić daleko na jak najłżejszej główce (pozwalającej osiągnąć dno). Kilka brań nie wciętych, takich łup, że było czuć w łokciu. Jeżeli chodzi o woblery, to dobrze sprawdza się woblerek tonący typu twitch ale w nocy, przy skałkach. Prowadzenie powolne, z przystankami i podszarpnięciami. Najlepsze efekty na górkach z dnem piaszczysto-kamienistym. Na trawie nie mam nerwów, ale może jakiś twitch w pół wody by się sprawdził. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 1 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Jak wygląda kwestia zezwoleń na łowienie z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkrewUp Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca WitamMoże ktoś pomorze,wybieram się do Chorwacji za tydzień w okolice Splitu.Może ktoś da jakieś namiary na pstrągi będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Wątek umarł, to trochę ożywię. Gum nie ma co się bać. Wczoraj na tanty 7cm brały całkiem fajne graniki. Brania sandaczowe, trzeba walić daleko na jak najłżejszej główce (pozwalającej osiągnąć dno). Kilka brań nie wciętych, takich łup, że było czuć w łokciu. Jeżeli chodzi o woblery, to dobrze sprawdza się woblerek tonący typu twitch ale w nocy, przy skałkach. Prowadzenie powolne, z przystankami i podszarpnięciami. Najlepsze efekty na górkach z dnem piaszczysto kamienistym. Na trawie nie mam nerwów, ale może jakiś twitch w pół wody by się sprawdził.Jaki kijek polecasz zabrać ze sobą ? Długość i cw mnie interesuje Edytowane 11 Lipca przez Haxley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 23 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Jaki kijek polecasz zabrać ze sobą ? Długość i cw mnie interesujeGruntówkę, zwykłą denkę i kalmary albo lekkiego spina. Miejscowy na gruntówkę z pingiem miał bardzo dobre wyniki. Dużych ryba za bardzo nie ma o tej porze roku blisko brzegu. Kręci się trochę seabassów, ale są bardzo cwane - dwa razy widIałem odprowadzenie. Doradę gość złowił na grunt W każdym razie jakieś zabawy typu shore jigging nie mają w lecie za bardzo sensu. Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi