fish28 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 niesamowita wrażenie,jak bym stał na d wodą na rybach i zobaczył cos takiego to bym sie chyba zesrał ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To chyba nie związane z ruchem płyt tektonicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To chyba taki lej krasowyhttp://www.youtube.com/watch?v=Nni68iqI7WA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Prawie jak nasze nierówności na asfaltach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No koło można urwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 W Stanach chyba miejsce miała podobna sytuacja, tylko tam gość razem ze swoim łóżkiem się zapadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To jeszcze nic. Parę lat temu w Piekarach Śląskich zrobiła się pod jednym z budynków na głównej ulicy taka dziura na 600m głęboka. Przy czym sam budynek stał nad nią okrakiem i z zewnątrz nic nie było widać. Sprawę zatuszowano żeby nie wzbudzać paniki a ja wiem o tym bo moja przyjaciółka pracowała tam w Wydziale Architektury UM. Tyle że wydarzenie to miało raczej związek z działalnością kopalni a nie ze zjawiskami krasowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ale jazda . To może wytłumaczyć wiele biblijnych i nie tylko historii .Tak jak kolega powiedział , że gdybym to zobaczył nad wodą to nie wiem jak bym zareagował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) http://youtu.be/uvb5BtzhmvA Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Mariusz54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Oby nam tylko wody na polskich jeziorach nie powciągało w głąb ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Teraz wiem gdzie dwa lata temu , znikła woda z Wisły .Niesamowite i budzące strach zjawiska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 http://youtu.be/uvb5BtzhmvATa dziura jest elementem spustu wody w tej zaporze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 W Stanach chyba miejsce miała podobna sytuacja, tylko tam gość razem ze swoim łóżkiem się zapadł Muszę jednak przyznać, że niezbyt miła perspektywa obudzić się spadając razem z łóżkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Znalazłem jeszcze coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Straszne w czymś takim wobka z dużym starem nie sposób poprowadzić Btw. taki wir i to blisko brzegu, że osoby filmującej nie zaniepokoiło takie zdarzenie i filmowała z tak bliska to graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Już wiem gdzie się ryby podziały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Niezłe te wodne "odkurzacze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Straszne rzeczy Panowie, nie chciałbym być w okolicy, np. na pontoniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Straszne rzeczy Panowie, nie chciałbym być w okolicy, np. na pontoniku. Mógłbyś w Chinach wypłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wodnik Szuwarek pociągnął za spłuczkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Raczej nigdzie bym nie wypłynął (żywy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No co ty Bartek. Jak będziesz miał szczęście to wypłyniesz w Nowej Zelandii albo w USA. Jak będziesz miał pecha to na Kamczatce. http://m.youtube.com/watch?v=Ywn8vXkAW50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Na Kamczatkę nie wybrzydzałbym Tyle pięknych rzek z łososiami Ja się z tambylcami dobrze dogadywałem, mógłbym tam zamieszkać w chatce nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi