niktważny Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Czy ktoś z kolegów kupować może sprzęt wędkarski za pośrednictwem chińskiego aliexpress.com ?Pomijają aspeksty gwarancji to czy warto na próbę zakupić np: TICA GP-3000SHIIMANO SCM-2500Ostatniom kupiłem u nich woblery na jazia/klenia (o takie: klik klik ) aby zobaczyć czy w ogóle paczka dojdzie.Cała transakcja zamknęła się w 10 dni. Sztuka woblera wyszła mnie 2 zł Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Raz sprowadziłem swimmbaity. Było OK. Teraz zamówiłem kolejną partię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja dziś zamawiam RYOBI SLAM 2000 zobaczymy co to warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) O jak tanio połowę tego co w Polsce. Daj znać czy doszedł też sobie kupię.Ale zaubera mają drogo. Edytowane 3 Lutego 2014 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Będzie duży zonk jak przyjdzie kołowrotek o dwa rozmiary mniejszy albo większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) I trzeba pamiętac o VAt i cle. Razem + ok. 25% do wartości. A w google mozna znależc duzo informacji o zakuopach na aliexpres albo alibaba.com.Generlanie problemow nie ma -poza pomyłakmi w tym co się kupiło a tym co wysłali -ale zazwyczaj reklamacje rozpatruja pozytywnie i nie ma problemu. g Edytowane 4 Lutego 2014 przez Archanioł Gabriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi