Wojciech_B Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witajcie Mam pytanie czy ktoś w Polsce spotkał się ze spinningami od shimano długości 330?z tego co widzę w katalogach większość serii posiada modele 330 cm i ciężar wyrzutu 40g oczywiście w normarku nie ma Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jest do sprzedania Shimano Catana na jednym z portali 3,30 do 30gram ( jeszcze stara seria ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 W Krakowie w Eurozoo jest stoisko wędkarskie. Ponieważ to sieciówka to w innych miastach powinno być podobnie. Macałem tam Shimano Catana 330 M - i całe szczęście !!!Kij zdecydowanie odbiega akcją od tych 3m, pracuje właściwie w środku blanku na łączeniu, blank trzymany w pozycji poziomej obwisa pod swoim ciężarem, przy machaniu sprawia wrażenie bardzo wolnego, nie widzę szans na wyważenie go nawet największym kręciołem - zawsze będzie padał na pysk i męczył w trakcie łowienia. Ja od razu odpuściłem zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ostatnim 330 centymetrowym spinningiem Shimano(godnym uwagi) byłDIAFLASH EX. 20 -50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 normark dystrybuje towar nie tylko na polske, wiec moze wystarczy wykonac telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Przerabiałem ten temat dawno temu, a że jestem zwolenikiem dłuuuugich kijków to powiem że nie licz na pomoc NORMARKU!!!!Kilka razy dzwoniłem do nich i chciałem zamówić wedki z serii BEAST MASTER oraz SPEED MASTER w długościach 3,30m - jak bym gadał o rzeczach niemozliwych i fantazy!!!!Tylko import indywidualny z JEBAJa lub pomoc kolegów co wyjechali za chlebem daje szanse na zakup tego rodzaju wedzisk.Byłem posiadaczem wszystkich modeli BEAST MASTER 15-40 i 20-50gr z wupustów AX i td..... wszystko kupione za pomocą wyżej wymienionych mediów Na obecna chwilę pewnie krążą po polsce i okolicach bo było ich kilkanascie. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 http://www.nordfishing77.at/r-u-t-e-n/raufischrute-spinnrute/ab-270cm-laenge/spinnruten-06-bis-50g/index.htmlhttp://www.nordfishing77.at/r-u-t-e-n/raufischrute-spinnrute/ab-270cm-laenge/spinnruten-ab-50g-und-mehr/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam,posiadam Shimano Beast Master 330 MH C.W.15-40 gr.Mam go od kilku lat,używałem może ze trzy razy jak interesowałem się trotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dzięki za odpowiedzi Panowie Myślałem że tylko ja sobie wymyślam, a tu widzę kilku zwolenników długiego kija Co do serii to celuje trochę wyżej niż catana bo domyślam się, że może być trochę ciężki.Niedawno miałem okazję pomacać speedmastera 300 do 40g i bardzo fajny się wydawał wiec może 330 też byłby fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Z ciekawości zapytam Może ktoś z was ma na zbyciu spinina 320-330 cw max do 40g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 WitamMój jest do wzięcia jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Piotr 75 Temat aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ciekawe, długie kije spinningowe robi firma Medusa Custom Works. http://mcworks.jp/rods/blackcrome/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Parametry miód ale cena zwala z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi