Skocz do zawartości
  • 0

Dobre czy nie dobre o to jest pytanie;-)

pawelpow

Pytanie

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

witam potrzebuje pomocy wytrawniejszych wendkarzy mozecie podiedziec mi co sondzicie o tym wendzisku Wychwood Truespin nie wiem czy jest ono dobre mi wydaje sie ze tak ale niedawno dopiero zaczolem i teraz chcialbym zmienic sprzenta.

z góry dzienkuje za odpowiec.

Ja trochę nie w temacie ale nad pisownią mógł byś popracować

:unsure: myślę że mniej czasu by Ci zajęło zastanowienie się nad tym

co napisałeś (lub chociaż przeczytanie tego), niż mi podkreślenie tego wszystkiego :wacko:

Ps. o przecinkach często też zapominam, ale mam ich chociaż kilka

jeśli masz problemy z ortografią proponuje zmienić przeglądarkę na Firefox :D automatycznie poprawia byki :unsure:

Edit: Zerknąłem na miejsce zamieszkania, ale obcokrajowcem chyba nie jesteś? Jeśli tak to pardon

• 0

Czesc,

Wychwood to raczej firma dostepna tutaj w UK i ciezko bedzie znalesc kogos w Polsce kto mial do czynienia z tym spiningiem.

Jest sporo taniego sprzetu i w kazdym sklepie na pewno cos dla siebie znajdziesz.

Ja bym ci polecal np. cos takiego: http://cgi.ebay.co.uk/G-LOOMIS-FORCELITE-GL2-9-10-35G-SPIN-R OD-RRP-149-99_W0QQitemZ250211560293QQihZ015QQcategoryZ384QQt cZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Sto funtow nie jest takim znowu wydatkiem a bedziesz w stanie wyjac nawet duze szczupaki co tutaj jest na porzadku dziennym :D

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Pytanie wypadalo by przeniesc do innego dzialu jako ze dotyczy spiningow :D :D :D