pawelpow Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 witam potrzebuje pomocy wytrawniejszych wendkarzy mozecie podiedziec mi co sondzicie o tym wendzisku Wychwood Truespin nie wiem czy jest ono dobre mi wydaje sie ze tak ale niedawno dopiero zaczolem i teraz chcialbym zmienic sprzenta. z góry dzienkuje za odpowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 witam potrzebuje pomocy wytrawniejszych wendkarzy mozecie podiedziec mi co sondzicie o tym wendzisku Wychwood Truespin nie wiem czy jest ono dobre mi wydaje sie ze tak ale niedawno dopiero zaczolem i teraz chcialbym zmienic sprzenta. z góry dzienkuje za odpowiec. Ja trochę nie w temacie ale nad pisownią mógł byś popracować myślę że mniej czasu by Ci zajęło zastanowienie się nad tym co napisałeś (lub chociaż przeczytanie tego), niż mi podkreślenie tego wszystkiego Ps. o przecinkach często też zapominam, ale mam ich chociaż kilka jeśli masz problemy z ortografią proponuje zmienić przeglądarkę na Firefox automatycznie poprawia byki Edit: Zerknąłem na miejsce zamieszkania, ale obcokrajowcem chyba nie jesteś? Jeśli tak to pardon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Czesc, Wychwood to raczej firma dostepna tutaj w UK i ciezko bedzie znalesc kogos w Polsce kto mial do czynienia z tym spiningiem. Jest sporo taniego sprzetu i w kazdym sklepie na pewno cos dla siebie znajdziesz. Ja bym ci polecal np. cos takiego: http://cgi.ebay.co.uk/G-LOOMIS-FORCELITE-GL2-9-10-35G-SPIN-R OD-RRP-149-99_W0QQitemZ250211560293QQihZ015QQcategoryZ384QQt cZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 Sto funtow nie jest takim znowu wydatkiem a bedziesz w stanie wyjac nawet duze szczupaki co tutaj jest na porzadku dziennym Pozdrawiam, Bujo P.S. Pytanie wypadalo by przeniesc do innego dzialu jako ze dotyczy spiningow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawelpow
witam potrzebuje pomocy wytrawniejszych wendkarzy mozecie podiedziec mi co sondzicie o tym wendzisku Wychwood Truespin nie wiem czy jest ono dobre mi wydaje sie ze tak ale niedawno dopiero zaczolem i teraz chcialbym zmienic sprzenta.
z góry dzienkuje za odpowiec.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi