Jano Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ...Friko powinien się w.....ć... . znaczy... uprzejmie podziękować za owocową i soczystą dyskusję i powiesić kłódeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 znaczy... uprzejmie podziękować za owocową i soczystą dyskusję i powiesić kłódeczkę? Dokładnie, może chłopaki powinni się ostudzić, bo za mocno się rozgrzali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Dokładnie, może chłopaki powinni się ostudzić, bo za mocno się rozgrzali .hmmm, np. taki @skippi66 już wygrał mod_owe 2-tygodniowe, zimowe ferie, chłodzi głowę... PS. a tak na poważnie to będę żałował jak temat zostanie zamknięty, bo jako świeżo upieczony posiadacz 862 łaknę (ciągle jeszcze...) każdej praktycznej informacji na temat tego blanku Edytowane 13 Lutego 2014 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dokładnie po co te wycieczki osobiste, no po co.Nie ma jak to zimny prysznic na rozgrzaną głowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ...Nie ma jak to zimny prysznic na rozgrzaną głowe ...a najlepiej głowa do zimnej wody jakieś pstrągowej rzeczki! (tak przy okazji wędkowania, jako przerywnik...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jano myślę, że technicznych rzeczy na temat blanku to się już nie dowiesz, bo zaczęła się bitwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A mnie własnie zbroi się FX 902 w TIChromy. Do dwóch tygodni powinna yć u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Marcin skrobnij mi coś o nim jak potestujesz... rozumiem że pod klenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 takCzyli monofil .Tich-y zasadniczo wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 dla mnie osobiscie pac bay to super sprawa lekkosc tytanu w cenie aluoxów dla moich zastosowań RB w 100% mi odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Czyli monofil .Tich-y zasadniczo wystarczające.Czyli jakbym chciał czasem plećkę to... nie bardzo? Na dłuższą metę nie dadzą rady?Hmmm, kojarzę, że gdzieś była na ten temat dyskusja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Czyli monofil .Tich-y zasadniczo wystarczające.Przy tym kiju Hard w zupełności wystarcza pod plećkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Czyli jakbym chciał czasem plećkę to... nie bardzo? Na dłuższą metę nie dadzą rady?Hmmm, kojarzę, że gdzieś była na ten temat dyskusja...To w sumie kij nie na ciężkie wabie więc nie powinno "wypiłować" przelotek.Ja osobiście wolę nie przeglądać przelotek, raz widziałem u kolegi wypiłowane druciaki i mi wystarczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Czyli jakbym chciał czasem plećkę to... nie bardzo? Na dłuższą metę nie dadzą rady?Hmmm, kojarzę, że gdzieś była na ten temat dyskusja...Dadza rade spij spokojnie, nie słuchaj głupot...Ja na fx761 uzbrojonego w tichy , w ciagu 3, 4 minut z wody 2-3 metrowej wyjąłem karpia okolo 5kg, i jakos nic sie nie przetarło, a byl nanofil 0.06mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dadza rade spij spokojnie, nie słuchaj głupot...Ja na fx761 uzbrojonego w tichy , w ciagu 3, 4 minut z wody 2-3 metrowej wyjąłem karpia okolo 5kg, i jakos nic sie nie przetarło,a byl nanofil 0.06mmZdaje się, mam fotkę tego "karpika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 No to OK,bo się zaniepokoiłem, że ino na mono będę mógł kręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) No to OK,bo się zaniepokoiłem, że ino na mono będę mógł kręcić...Jano spoko.Mam kijek uzbrojony na "druciakach" napieram tylko na plecionkę jaskółkami za okoniem ołowiem w gramaturze 2-5g.Ty też nie będziesz cięższyni łowił więc śpij spokojnie . Edytowane 13 Lutego 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 A więc odgrzeje kotleta Co do róznicy w blankach / Juz swoje wiem,ale jaki uchwyt macie zamocowany na swoich 862? 16 ? 17 ? (skss?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Fuji DPS 17 Black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Fuji skss17 z insertem bo tak mi wygodnie do ręki.16-tka lżejsza,delikatniejsza,pasuje do tego kija,ale nie do mojej ręki.Pomacaj i wybierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Fuji skss17 z insertem bo tak mi wygodnie do ręki.16-tka lżejsza,delikatniejsza,pasuje do tego kija,ale nie do mojej ręki.Pomacaj i wybierz.Zdecydowanie 17-ka, 16-ka to raczej dla krasnoludka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Zdecydowanie 17-ka, 16-ka to raczej dla krasnoludka.Uff już myślalem ... kupiłem już 17tkę Józek ? W Twoim 862 też szczytówka jest troszkę jak by przesztywniona ?- Pytam ponieważ odebrałem swoją 862 i jak by 20 cm szczytówki wcale sie nie uginało Jakiś pręt tam włożyli czy coś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Uff już myślalem ... kupiłem już 17tkę Józek ? W Twoim 862 też szczytówka jest troszkę jak by przesztywniona ?- Pytam ponieważ odebrałem swoją 862 i jak by 20 cm szczytówki wcale sie nie uginało Jakiś pręt tam włożyli czy coś ? Muszę dokładnie oblukać. Wiesz mój to pierwszy wypust ptaszora a pierwsze lubią mieć zupełnie inną charakterystykę jak następne produkty. Przyznam, że nie wiem jak z tym szczytem jest. Giąłeś ręką czy był ubrany w linkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Chyba wszystkie blanki z serii elixir tak mają, przynajmniej te moje[711 i 862], w bazie ugięć też można to zaobserwować. Gdy budowałem kij pod okonia opierając się na tej serii, to w podczas zasięgania opinii w pracowni zasugerowano mi właśnie przycięcie takiego blanku celem poprawy czułości i szybkości. Zrezygnowałem z tego i nie żałuję chociaż pewnie zbuduję sobie jeszcze takiego szybkiego,ciętego UL ale na blanku innego producenta bo czasami bywa potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi