Skocz do zawartości

Blank Phenix FX 862-2 lub FX 902-2

ŁukaszN

Rekomendowane odpowiedzi

Hejterzy jak ,ty są najleprzą reklamą czegokolwiek ,nie ważne jak aby było głośno.

Te blanki akurat mają swoich zwolennikówi gadka dla gadki ,czyli twoja nie zaszkodzi jakiemukolwiek produktowi.Świdczy jedymie o tym ,że nie masz zielonego pojęcia ,o czym piszesz.

Nara, dalej sam się brandzluj.

Dlatego właśnie nie rozumiem Rafale Twojej dyskusji z kolegą @bardziu :) Wiesz swoje kolega swoje i nie ma co się złościć  :) Mamy ladny dzień -kilka blanków do skończenia i Ty i Ja :) życie jest piekne -szkoda go na kopanie sie po kostkach  :) A teraz powróćmy do w/w blanków  :) A jak oceniacie czułość tych Fx np w stosunku do st.croixów  ??Chodzi mi o czucie przynęty ,opadu itp ? (oczywiście w zakresie przynęt opisanych przez producenta )

Dlatego właśnie nie rozumiem Rafale Twojej dyskusji z kolegą @bardziu :) Wiesz swoje kolega swoje i nie ma co się złościć  :) Mamy ladny dzień -kilka blanków do skończenia i Ty i Ja :) życie jest piekne -szkoda go na kopanie sie po kostkach  :) A teraz powróćmy do w/w blanków  :) A jak oceniacie czułość tych Fx np w stosunku do st.croixów  ??Chodzi mi o czucie przynęty ,opadu itp ? (oczywiście w zakresie przynęt opisanych przez producenta )

Zgadza się ,dwa ch..we FX902 stoją w kącie,ale czekają na przelotki.

A porównać co chcesz wszystkie StC z wszystkimi Phenixami ,czy konkretne modele,bo odpowiedników tych konkretnych tytułoiwych z StC nie znam.

Luzik panowie , wiosna idzie ...  A te dwa muchowe FX-y z kąta bierz i działaj Mistrzu , bo mnie już łapki świerzbią a i kleniuchy się ruszyły z lekka na moim siurku .  Fish and peace panowie !

Edytowane przez malinabar

O jeeeny , Rafał , co tu się nie wyrabia . Chwilkę człowieka nie ma a tu taki cyrk panie dzieju  :D . Luzik panowie , wiosna idzie ...  A te dwa muchowe FX-y z kąta bierz i działaj Mistrzu , bo mnie już łapki świerzbią a i kleniuchy się ruszyły z lekka na moim siurku . 

A na marginesie to jest , jakby nie patrzeć , wątek Dąbka i niech taki pozostanie . Nikt przymusu zaglądania tutaj nie ma . Wszyscy z wolnej , nieprzymuszonej woli tu lookamy i niech tak pozostanie  :) . Fish and peace panowie !

Polecam sprawdzic tytul watku, powodzenia z Phenixami na kleniach.

Umrzeć pod sklepem z alkoholem lub mieć nadzieję ze sztywność szczytówki będzie wieczna (nie Phenixowej) i nie umierać a zamiast na ryby iść na d..y/. Musiałem, niektóre tematy rb zaczynają przypominać pijackie imprezy i pieprzenie o niczym tak naprawdę. 

I to nie do ciebie Bartek.

• Like 1

No i tak naszła mnie refleksja poniewczasie , jak ja te klenie będę łowił tą nieszczęsną 902-2 . Do niedawna Konger WCH Tango wyjmował  grube kluchy , a teraz ta szczytówka przesztywniona i w ogóle ... jak żyć ???  ;)

Jakos polowisz ale cudow bym nie oczekiwal :) :) :) ( tzn same nie wezma ) 

Zgadza się ,dwa ch..we FX902 stoją w kącie,ale czekają na przelotki.

A porównać co chcesz wszystkie StC z wszystkimi Phenixami ,czy konkretne modele,bo odpowiedników tych konkretnych tytułoiwych z StC nie znam.

Raczej tylko UL z obu firm :) Ale chyba to nie ten wątek...