MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A ja mam 2 sztuki i nie sprzedam. Używam na klenio-jazie na rzekach do 10 m szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ja też mam i nie sprzedam... za 500 pln, ale 1000 pln już mogłoby mnie przekonać.I tak można by na każdy temat. Zamiast merytorycznej dyskusji i opinii przydatnych dla zainteresowanych typu "sprzedałem bo...", "nie sprzedam bo...", mamy: "sprzedałem i się cieszę". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Też miałem i sprzedałem, zarówno 862 jak i 902 jakoś mi nie podpasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A dla Elixira alternatywą może być BLAAS SLF886-2N 2-6lb ????? .Miał ktoś obydwa i może porównać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolMart Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 ja też sprzedałem i cieszę się z tego. do tego stopnia nikt nie sprzedaje, że wisi (na pewno jeszcze niedawno) wisiał jeden na giełdzie Gdzie gdzie gdzie ?? Chętnie kupię sobie na zapas ..gdyby coś się z moim stało POdasz kolego linka czy cóś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nasza giełda. Przeglądaj bo niedawno był i zapewne jeszcze kilka się pojawi. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam. Koledzy w jaki set zbroicie Fx902 ? Chcę do swojego założyć M20 M10 M6 LV5 L5 i dalej w W4 polecieć ...Chyba , że lepiej by bylo ubrać to to to w M20 M10 M6 LV5 i do konca w V4 ?Z czego powinno teoretycznie dalej latać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi