Andrzej Stanek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam Mam zamiar kupić echo FishMark 480.Może jakieś sugestie ze strony użytkowników co do jakości i funkcjonalności w/w sprzętu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mam, polecam, choć jak kilkukrotnie już pisano na j.pl 480 może śnieżyć przy dużej czułości na rzekach. Bardzo udane echo za nieduże pieniądze. zwykła bateria to przynajmniej 2 dni pływania. Chyba kupię takie drugi raz jeśli zmienię łódkę (chyba że znajdę jakieś 3d). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 @Standerus Gdybyś dzisiaj miał kupić to co Twoim zdaniem jest podobne w parametrach, jakości i cenie. Alternatywa...Jeśli 3D to zasugeruj firmę i model?Pływałem cztery dni z X-135, podobna w parametrach lecz droższa i niedostępna w handlu. Dzięki za odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jest pare osób, które tu uzywa Eagle'a z tym sonarem, sam do nich naleze.To juz nie jest najnowsza konstrukcja i faktycznie na nizinnych rzekach trzeba czulosc obnizyc. Gdzie chcesz lowic i na jakich glebokosciach? Zapewne na sródladziu. To bedzie dobra. Sprawdz na Lei Extras czy nie ma glowicy dwustozkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Sądzę że kupiłbym albo jeszcze raz fishmarka 480, albo coś z nowych, z gpsem, kolorkami i buzerami-bajerami, jeśli tylko miałbym troszkę więcej kasy. W temacie o tanich echosondach jest kilka propozycji jansa, i chyba jak się uda wciągnę takie echo jak ma on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 witam!korzystając z okazji chciałbym prosić doświadczonych użytkowników eagle 320/480 o tipsy w ustawieniach.trochę tego za dużo dla mnie - proszę zatem o krótki poradnik - co, na ile procent ażeby echo wskazywało maksymalnie dobrze.z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abborre Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 WitamCzy na szwedzkie jeziora i szkiery dobry bedzie FishMark 480? Czy nie bedzie problemu ze sniezeniem przy tym brazowym zabarwieniu wody w szwedzkich jeziorach? Moze lepiej 320?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Echo zamówione...Po rozmowach z kilkoma użytkownikami i doświadczonym handlowcem z segmentu echosond podjąłem decyzję...W tej grupie cenowej jest to chyba najlepsza propozycja.Dziękuję za podpowiedzi... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 WitamCzy na szwedzkie jeziora i szkiery dobry bedzie FishMark 480? Czy nie bedzie problemu ze sniezeniem przy tym brazowym zabarwieniu wody w szwedzkich jeziorach? Moze lepiej 320?Pozdr A co ma zabarwienie wody do echa?? A co do czułości. Zawsze można wyłączyć auto i przejść na manual. Lepiej mieć i wyłączyć w razie potrzeby niż nie mieć i nie mieć co włączyć w razie potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 WitamCzy na szwedzkie jeziora i szkiery dobry bedzie FishMark 480? Czy nie bedzie problemu ze sniezeniem przy tym brazowym zabarwieniu wody w szwedzkich jeziorach? Moze lepiej 320?Pozdr Ja nie mam problemów na brązowej, torfowej wodzie, a pewnie to masz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czy nie bedzie problemu ze sniezeniem przy tym brazowym zabarwieniu wody w szwedzkich jeziorach? Nie, o ile woda jest czysta, klarowna. Problemy sa najczesciej w duzych nizinnych rzekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abborre Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dzieki za odpowiedzi,wiec kupie 480kePozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andrzej Stanek
Witam
Mam zamiar kupić echo FishMark 480.
Może jakieś sugestie ze strony użytkowników co do jakości i funkcjonalności w/w sprzętu.
Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi