skerim Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Góra zielona, spód ecru. Po czwartym podejściu chyba zaskoczyłem o co chodzi i tak to mniej więcej wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Bardzo intensywny ten zielony na grzbiecie. Nie łowiłem na tak wyrazisty zestaw kolorów. To na San? Nimfa spoko, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Niezła naprawdę, z tym to jest jak koronkami jest co robić ale efekt końcowy niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skerim Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Wbrew pozorom nie jest to takie trudne, wymaga jedynie odrobiny wyczucia. Żeby ułatwić sobie życie zrobiłem zielony podkład w celu zamaskowania ewentualnych pominiętych zwojów na górze, również ze względu na to że grubości nici były różne. Pozwala to skupić się jedynie na dolnej części przy odwrotnie zamocowanym w imadełku haczyku.Jeżeli chodzi o kolory to jest to jedynie moje "widzi mi się", które mam zamiar przetestować na Wieprzu Jaskrawe barwy mogą być skuteczne na Sanie jak płynie kawa z mlekiem, wówczas o tym czy ryba coś pochwyci decyduje często to że zauważy jak coś przepły jej koło nosa. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez skerim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi