undre Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Co kupić? Jesli ktos miał w rękach te kije proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Napisz jeszcze do jakiego łowienia potrzebujesz ten kijek, łowisko, przynęty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 witaj na forum ja bym tobie zaproponowal osobiscie wziasc obydwa kije do reki, porownac i wybrac ten, ktory bedzie tobie najlepiej odpowiadal ... osobiste preferencje i organoleptyka sa wazniejsze od slinienia sie do wirtualnych katalogow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam. Ja mam Powermesha 3m 10-35 i Dragona Infinity 2,6m 14-42. Myslę że pytanie po co ci ten kij to podstawa bo to dwa różne światy - dragon jest bardzo sztywny i szybki przy tym ( unosi duże sdr-y nawet pod prad, duze gumy na główkach 35 g, a w dole ma zapas taki ze spora kijanke tez wyciagniesz - ja generanie jestem bardzo zadowolony z tego wędziska. Natomiast daiwa ma przyjemniejsza, delikatniejsza prace, łatwiej sie poddaje, nie jest taka szybka ale rownomiernie sie ugina i rybki z niej nie spadają ( ja głownie na bolenie na odrze używam) - poprawna ale bez zachwytu( przyzwyczaiłem sie już do szybszych blanków i to może dlatego).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 undre Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Chodzi mi o lekki kij na Wisłę(do 18 gr).Na kleniojazie.Czytałem że daiwa ma długi dolnik, co wymaga przywyknięcia do niego.A jak sie sprawuje rezonansowa rekojeść w Dragonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Chodzi mi o lekki kij na Wisłę(do 18 gr).Na kleniojazie.Czytałem że daiwa ma długi dolnik, co wymaga przywyknięcia do niego.A jak sie sprawuje rezonansowa rekojeść w Dragonie? Ostatnio, bardzo przyzwoitego PowerMesha ogladałem na spotkaniu nad Odrą. Dolnik również miał długość akceptowalną.Niestety tylko przypuszczam, kto mógł być jego właścicielem. @supersobi? Ale może On sam się odezwie?PSA nie lepiej paręgroszy dołożyć na TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Homegeon Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 infinity nie ma rezonansu, to tylko design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 PSA nie lepiej paręgroszy dołożyć na TO I to jest bardzo dobra propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 popper ma racje. tamtejszy powermesh przyjechal rowerem prosto ze szczecina a wlascicielem jest supersobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
undre
Co kupić? Jesli ktos miał w rękach te kije proszę o opinię.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi