Krzysiek_W Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Fajnie, że pojawiają się fotki ugięć nieznanych modeli, ale przydałyby się chociażby kreska pod jakim kątem schodzi linka ze szczytowej. Nie widać tego najczęściej i zdjęcie można interpretować według uznania. Bez przytyków, tylko taka uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ugięcie tego z "niebieskimi" jakby bardziej szlachetne (bardziej miłe mojemu oku) . Taka ze mnie konserwa. Jedno jest pewne - organoleptyczne oględziny były by wskazane. Tym cenniejsza Twoja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Pisałem to już w sąsiednim wątku o Lamim, Friko ma rację,- moje zdjęcia z ugięcia są mało miarodajne, linka wychodziła ze szczytówki pod kątem ok 45 (lub 135 zależy z której strony mierzyć)stopni co pokazuje bardziej jak kij się gnie przy holu ryby niż tak jak zwykle prezentuje się ugięcie wędki czyli 90 stopni tak jak powinno być żeby było zgodnie ze sztuką ale wówczas musiała by być drabina pokój nie 3m wysokości tylko 4 i jeszcze jedna osoba a nic z tych elementów nie jest w moim zasięgu Lepton,- rzeczywiście ugięcie w GB jest bardziej plastyczne łuk jest pełniejszy i wędka chodzi w niego pod mniejsza siłą niż w Lamim.Zobaczymy jak rzeka będzie hojna w niedzielę bo na razie hole rybek po 60cm to niewielkie trudy - dla obydwu... Edytowane 5 Lipca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Trzymam kciuki za to niedzielne testowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Materiał z testów przesłany do Zbyszka i pewnie po powrocie z urlopu Zbych pokaże go na swojej stronie. Kij wybitnie dla boleniarzy brzegowych, dla łowców konkretnych jazi i kleni a także dla łowiących brzany,- tyle jak chodzi o rzekę.Odradzam tradycjonalistom opadowym na rzekę (kij podbija agresywnie tylko do 15g)Doskonały będzie także dla jeziorowych spinningistów brodzących,- szczupak, okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 A wiadomo kiedy będą dostępne te banki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wydaje mi się za na stronie już są to może już dostepne, są ceny i opisy.... oczywiście mowa o stronie Z. Kawalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 no i się skusze na zrobienie pierwszego wędziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No,- opis na stronie troszkę przeszacowany podany tak jak podaje producent.Zbyszek już zrewidował fabryczny tekst i podpisuje do 15lb i do 25g choć w dolniku spokojnie drzemie 17lb (ale na pewno nie 20lb) a przynęty ważące ok 25g daje się jeszcze spoko prowadzić pod warunkiem że nie są to agresory w silnym nurcie Najlepiej zapytać Zbyszka ale coś mi się wydaje że wszystko się już sprzedało a następne będą zamawiane po Zbyszkowym urlopie czyli pod koniec miesiaca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Zna ktoś stronę z pełną ofertą tych blanków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 www.wedki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dzięki, ale to chyba nie jest pełna oferta http://www.wedki.pl/index.php?strona=im6graphite-548 , dodatkowo w sklepie u Pana Kawalca jest jeszcze http://sklep.wedki.pl/46-grizzly-blue . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Z tego co mówił mi Zbyszek tylko on ma te blanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 W Polsce możliwe, że tak jest, ale skoro gdzieś na świecie jest firma która je produkuje i sprzedaje od 20lat ... Może nie mają strony... no szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pewnie tak ale ja nie znam producenta, więc Ci nie pomogę poza tym nawet jakby było jeszcze taniej to o ile 20-50zł + cały cyrk ze sprowadzaniem...Może się skórka za wyprawkę nie opłacić a to podobno cała ich oferta pod spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ale ja nie chcę sprowadzać ... Ofertę chciałem przeglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Ok,- rozumiem.To podobno wszystko co mają do zaoferowania do spinningu.Ale najlepiej zapytać u źródła a poza ty jest na forum Bartek KawaleC Edytowane 21 Września 2013 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Chciałbym odświeżyć temat.Czy ma ktoś wędkę robioną na GRIZZLY BLUE 904-2.Cena blanku jest rewelka.Ciekawi mnie jak to się przekłada na walory użytkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżemik Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ma ktoś z Was kija na jakimś Grizzly Blue IM6 Graphite. Szukam opini dotyczącej tych blanków i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 http://jerkbait.pl/topic/26301-mo%C5%BCe-by%C4%87-cenowy-i-jako%C5%9Bciowy-hit/#entry1270705 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżemik Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Już to czytałem, ale czy jest z tego hit czy tylko mit?Liczę że wypowie się ktoś - kto miał faktycznie z Grizzly Blue do czynienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Sam nie miałem tego w rekach więc nie mogę nic konkretnego napisać. Kolega @Gadget zakupił ten blank a co dalej to nie wiem. Jak sadzę smerfastyczność owego blanku raczej nie powaliła go na kolana aby chwalić się tym zakupem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Recenzję wysłałem Z.Kawalcowi na prośbę którego testowałem ten kij,-napisz do niego na pewno Ci udostępni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Poza tym napisz do kolegi @cristovo. Miałem od niego krótką recenzję kija na blanku z tej serii, ale po kilkukrotnym przeczytaniu wreszcie skasowałem ... i to wczoraj wieczorem Z tego, co pamiętam, to całkiem fajny kij wyszedł, o dość ciepłym ugięciu. Żaden superhipertopmegawypas, ale porządne narzędzie do łowienia, raczej żelastwem i wobkami, niż wyrobami przemysłu tworzyw miękkich, hut ołowiu i wytwórców haków dżigowych razem wziętych Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No tak teraz to tylko "haj haj haj modulo"... czasy sa bezwzgledne dla blankow z mat IM 6. A takim szklakiem to juz chyba tylko krowy po pastwisku gonic... . Mysle, ze ludziska na forum maja te kije tylko jak tu wrzucac opinie jak tu same ex-fasty dookola. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi