Pele76 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Hejka! Tak sobie pomyślałem, zima jest, część z kolegów łowi spod lodu, może komuś się przyda. Wujek Super moczy się dla nas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Miałem okazję wpaść zimową porą do rzeki po same pachy - a do auta 2km. Panowie, jajeczka jak orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 W życiu na lód nie wejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Fajny artykuł, muszę kupić sobie takie krzesiwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nie powiedział (albo przegapiłem) jednej ważnej rzeczy, jeżeli nie mamy ciuchów na przebranie to po wykręceniu możemy jeszcze ciuchy wytarzać w śniegu (przy założeniu, że to nie jest ciapa tylko puch), który doskonale wchłonie jeszcze część wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Pamietasz jak przed rozpaleniem ognia mowil o tym ze padal deszcz? Gdyby byl mroz, taki siarczysty ze nie kleil by sie do niczego, wtedy mialoby to sens... Chyba, nie probowalem. Ja dwa razy poginalem biegiem 5km od stawu do domu, po wpadnieciu do wody. Teraz hehee z ta kondycja? Nie dalbym rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Generalnie z tym deszczem to chyba nie trafił w pogodę Nie mniej Bear Grylls takiego instruktażu nie przeprowadzał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Pytałem się Supera czy pod koniec zimy, jak lód będzie cieńszy, nie zrobiłby jeszcze jednego filmiku, pokazującego jak się wydostać z przerębla... Według mnie, to ważniejsza część zagadnienia, bo według mnie, więcej ludzi traci życie próbując się wydostać z wody kiedy gruntu pod nogami brak, a tafla się pod nami łamie.Z drugiej strony Paweł to psychol i siedzi sobie przeręblach i popija szampana, jemu szok termiczny nie straszny a normalnemu człowiekowi odbiera ruchy taki szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dobre porady ale wchodzenie na lód samemu to głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Glupota ktora jest praktykowana bardzo czesto przez wedkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 No to siup do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dobry magnes neodymowy i jest na wierzchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi