WOBLER-W1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A będzie jeszcze lepiej . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Fajne malowanie, ja dzisiaj zaczalem pierwsze malowanie i nie jest to takie proste jakby sie moglo wydawac, bochomaz przypadkowy od zamierzonego bardzo sie roznia poki co zastanawiam sie po jakiego pedzelki sa sklejane... Twoje malowanie mi sie podoba, sam chcialbym zamierzenie tak pomalowac:) powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Pawle mam nadzieje ze bedzie lepiej :-)<br /><br />@Pasta, wielkie dzieki. Moje pierwsze woblerki tez nie wygladaly jak sobie zaplanowalem ale kolega @Bobesku dal mi cenna rade - mianowicie im mniej farby tym lepiej. I tak krok po kroku zblizam sie do zamierzonego efektu. Ostatnie 4 Wobki podobaja mi sie na tyle ze zasila moje wlasne pudelko, reszta nie udanych kulfonow juz zarezerwowana przez kolegow wiec motywacja do dzialania jest. <br /><br />Powodzenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kamil nie poddawaj się, brnij w to dalej a gdy lody ustąpią będziesz nagrodzony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Troche mnie nie bylo ale zawsze cos ale teraz sie troche ogarnalem. Cos przy kijkach porobilem, cos przy wobkach i jakos leci. Dzis bylem z corka poustowiac pare prototypow i troche pokombinowac i zrozumiec pare rzeczy. Takie wobaski sie ostaly. Okonki to wobki na nocne sandacze a malowanie takie lekko nie teges ale probowalem pare chwytow :-D Ten maly Lokon pomalowany zostal przez moja corke ;-) z reszty jestem zadowolon. Ktowice t tzw. Treningowe, docelowo pojda jakies inne tylko nie wiem jeszcze jakie ;-) Dzisiaj jak jeden z kijkow schnal machnalem sobie 4 takie korpusiki zeby z wprawy nie wyjsc :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Bawie sie dalej ;-) moze nie taka skale jak koledzy tutaj ale jak wspominalem wobki maja tylko uzupełnić moje juz dobrze wypelnione pudelka :-) i ze sie tak wyraze beda to tzw. "zwiadowcy" :-) <br /><br /> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Postanowilem sie skupic na wobkach typu "flatside" bo to dla mnie na moje lowiska najsensowniejsza forma. Po za Tym najbardziej mi sie podobaja i najlepiej mi sie takie robi ;-) <br /><br /> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Cukierki gotowe. Jade zaraz po drodze do pracy je sprawdze w Rzece i skoryguje jak bedzie potrzeba a jutro pierwsze powazniejsze testy nad piekna rzeczka ;-) <br /><br /> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi