Skocz do zawartości

G lures czyli kolejny strugacz na forum ;-)

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne malowanie, ja dzisiaj zaczalem pierwsze malowanie i nie jest to takie proste jakby sie moglo wydawac, bochomaz przypadkowy od zamierzonego bardzo sie roznia :) poki co zastanawiam sie po jakiego pedzelki sa sklejane...

Twoje malowanie mi sie podoba, sam chcialbym zamierzenie tak pomalowac:) powodzenia!

• Like 1

Pawle mam nadzieje ze bedzie lepiej :-)<br /><br />@Pasta, wielkie dzieki. Moje pierwsze woblerki tez nie wygladaly jak sobie zaplanowalem ale kolega @Bobesku dal mi cenna rade - mianowicie im mniej farby tym lepiej. I tak krok po kroku zblizam sie do zamierzonego efektu. Ostatnie 4 Wobki podobaja mi sie na tyle ze zasila moje wlasne pudelko, reszta nie udanych kulfonow juz zarezerwowana przez kolegow wiec motywacja do dzialania jest. <br /><br />Powodzenia ;-)

• 2 tygodnie później...

Troche mnie nie bylo ale zawsze cos ale teraz sie troche ogarnalem. Cos przy kijkach porobilem, cos przy wobkach i jakos leci. Dzis bylem z corka poustowiac pare prototypow i troche pokombinowac i zrozumiec pare rzeczy. Takie wobaski sie ostaly. Okonki to wobki na nocne sandacze a malowanie takie lekko nie teges ale probowalem pare chwytow :-D Ten maly Lokon pomalowany zostal przez moja corke ;-) z reszty jestem zadowolon. Ktowice t tzw. Treningowe, docelowo pojda jakies inne tylko nie wiem jeszcze jakie ;-)  Dzisiaj jak jeden z kijkow schnal machnalem sobie 4 takie korpusiki zeby z wprawy nie wyjsc :-D

post-48077-0-49300000-1392583463_thumb.jpg

post-48077-0-10160500-1392583492_thumb.jpg

post-48077-0-92715800-1392583531_thumb.jpg

post-48077-0-92297100-1392583550_thumb.jpg

post-48077-0-64464300-1392583640_thumb.jpg

• Like 3

• 2 tygodnie później...