Skocz do zawartości
  • 0

Fachowcy od boleni

seba11

Pytanie

Pytanie dotyczy przynęty boleniowej. Interesuje mnie wasza opinia dotycząca woblerów JAWIA, w szczególności modelu boleniowego REKTOR. Przyznam sie, że wyglądają imponująco, ale jak jest z łownością. Czy ktoś złowił na to jakiegoś bolka :D świadomie używając tej cud przynęty :mellow:

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Czasem sobie tak kombinuję, że każda przynęta spinningowa, jest na tyle skuteczna, na ile potrafimy ją, umiejętnie zaprezentować, w łowisku.

A ja dodam do tego jeszcze, że jest to ta, którą mamy najczęściej na końcu zestawu. ;) :lol: ;)

• 0

Mysle, ze byloby prosciej jakbys wkleil jakis link albo zdjecie.

A ja dodam do tego jeszcze, że jest to ta, którą mamy najczęściej na końcu zestawu.

Ogolnie sie zgadza ale jednak w przypadku Bolenia najmniej. Czasem sie zdarza, ze bierze na cos w rodzaju miedzianej Kalewy nr 5 :D, ale najczesciej sa to przynety o scisle okreslonej pracy i ksztalcie. Innymi mozna sobie pyrgac dlugo...

Gumo

• 0

Gumo, pewnie, że tak. Nie chodziło mi tu o sytuacje exstremalne, kiedy np. łowisz 25g karlinką (chciaż na takie wahadło bolka też można złowić), ale o czystą statystykę, która uwzględniając to co dopisał Patryk, potwierdza zasadność podejścia do tematu. :D

• 0

A tak na marginesie, jak typujecie, bedzie dzis sie ruszal Bolek po poludniu?

Gumo

No cóż, ja to nie mam pojęcia. Ostatnio d..y ryszyć nie mogę na jakiekolwiek ryby, a na bolki to mam min. 200km. Ale jak nie sprawdzisz to nie będziesz wiedział :lol:

• 0

Qrcze, dopowiem jeszcze coś. Z tej naszej dyskusji nie wynika, że ktokolwiek miał w łapkach REKTOR-a Embarassed .

Bo REKTOR jest na wykładach :lol: :lol: :lol: a poważnie, tak jak przedmówcy, nie ma cud przynęty. Możessz coś nowego sprawdzić, czasami w przebłyszczonych wodach .... itd.

• 0

Pytanie dotyczy przynęty boleniowej. Interesuje mnie wasza opinia dotycząca woblerów JAWIA, w szczególności modelu boleniowego REKTOR. Przyznam sie, że wyglądają imponująco, ale jak jest z łownością. Czy ktoś złowił na to jakiegoś bolka :D świadomie używając tej cud przynęty :mellow:

Z nazwy nie znam tej przynęty. Możesz wrzucić jakieś zdjęcie?

• 0

Ostatnio d..y ryszyć nie mogę na jakiekolwiek ryby, a na bolki to mam min. 200km.

jachu nie jest tak źle... zawsze możesz pojechac na Dziwną... tam się nawet czasami trafiają, choć daleko im do tych z Odrzańskich główek...