Skocz do zawartości

Shimano chronarch 201 + Avail (SCPXT1539)

atomic

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje ABU typu LT z głębszą szpulką .  

ABU ALT. Też jest tu:

http://marunouchishop.com/main/abu/ambassadeur_revo_alt.html

Niestety z tego co widzę to podrożał. Nie rozumiem dlaczego, ale w zeszłym roku kosztował ok 160000Y.

No i w ogóle moment z każdym dniem coraz gorszy, bo złoty zaczął dostawać po dupie i pewnie jeszcze dostanie. 

Sorki Godski pomyliłeś mi się z Atomic'kiem.

Cholera . Tak szybko piszecie że zanim się coś odpowie to już jest następna strona.

A co do kursu jena do złotówki ; poczekajcie - raz na wozie , raz pod wozem.

Zaraz ogłoszą nowe ratingi , obniżą stopy procentowe , Ameryka wypowie jakąś wojnę , gdzieś tryśnie ropa , gdzieś będzie powódź ; i znowu będzie tanio.

A co do kursu jena do złotówki ; poczekajcie - raz na wozie , raz pod wozem.

Zaraz ogłoszą nowe ratingi , obniżą stopy procentowe , Ameryka wypowie jakąś wojnę , gdzieś tryśnie ropa , gdzieś będzie powódź ; i znowu będzie tanio.

A ja stawiam na to, że na ulice Ukrainy wyjadą czołgi i wtedy z silną złotówką możemy się pożegnać na ładne parę miesięcy.

Proszę Was o opinie co do takiego zestawu. Sama tuningowana szpula (bez łożysk, hamulca)

Od ilu g tym się da rzucać?

Czy warto inwestować w 1 multik tyle i zrobić z niego maszynkę jeszcze na pstrąga czy to nie ma sensu i lepiej kupić coś mniejszego?

Właśnie zakupiłem taką szpulkę to tego multika, przeznaczenie lżejsze boleniowanie, czy będzie to co chcę,zobaczymy..

post-53143-0-31755900-1391183318_thumb.jpg

Proszę Was o opinie co do takiego zestawu. Sama tuningowana szpula (bez łożysk, hamulca)

Od ilu g tym się da rzucać?

Czy warto inwestować w 1 multik tyle i zrobić z niego maszynkę jeszcze na pstrąga czy to nie ma sensu i lepiej kupić coś mniejszego?

kwestia preferencji.

mam 51 i 201 z płytkimi szpulka i na pstragi wolę 201, ale ja nie łowie super lekko. tak 4g.

pozdrowka

Edytowane przez peresada

Panowie dla pewności chciałbym aby ktoś sprawdził czy dobrze patrzę:

http://global.rakuten.com/en/store/axiasports/item/jan0036282934115/?s-id=borderless_browsehist_02_en

To jest model Abu revo LT, tak? Na lewą rękę (w sensie w prawej wędka a lewą kręcę?)

[zdjęcie pokazuje multik na prawą ale to nie jest "real foto"]

Ma tak samo lekką szpule jak ltx?

Edytowane przez atomic