Kuba Standera Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Bardzo się podobało...Chyba się skusze na coś w przyszłosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Super wywiad gratulacje dla prowadzącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Dopiero teraz przeczytałem, jestem pod wrażeniem. Brawo @Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Friko -ja na prawde podziwiuam Ciebie za zaangazowanie w popularyzacje tego co robisz .Super artykol ,fajne fotki ,dozo sprzetu,jewdnym slowem nic dodac nic ujac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jeszcze raz bardzo dziękuję za słowa uznania Staram się popularyzować rodbuilding bo uważam że jest to bardzo sympatyczne hobby, na dodatek świetnie łączące się z wędkarstwem A tak poważniej to cieszę się, że ta dyscyplina jest u nas naprawdę na światowym poziomie i że rośnie - mam nadzieję że także dzięki jerkbaitowi - zainteresowanie tą tematyką wśród wędkarzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi