pitt Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 czy sa na forum uzytkownicy, lub osoby ktore mialy bezsposredni kontakt z tymi wedkami? prosze o porownanie, jezeli to mozliwe 9' #6 ...zastanawiam sie nad wedka pod klenia do lowienia streamerami bede wdzieczny za wszelkie opinie o tych wedkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek M Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam Miałem GRXi 9'6'' #6/7 oraz 8' #3/4. Mówię tu o kijach ze starszej serii, w trójskładzie, bez plusa. Sprzedałem, czego nie mogę odżałować. Blanki rewelacyjne. Rzuty bezwysiłkowe. W pogoni za kijami " z wyższej półki" puściłem je w komis a wystarczyło je przezbroić PozdrawiamJarek M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Pitt,Pare tygodni temu ktos sprzedawal na forum CD ICT #6, w dodatku od Romka Moze jeszcze uda sie znalesc, tani byl, cos ok 500 zl. Klenie i streamery? Nie lepiej jakas mokra mucha I najwazniejsze pytanie- jak daleko zamierzasz tym rzucac? Wiekszosc konstrukcji ze sredniej polki nie jest idealna do bardzo dalekich rzutow. Jak masz szukac Guideline to najlepiej ze starej seri LPXe w 3 czesciach ze wzgledu na pochodzenie Jutro wysylam ci kuraki bo mnie znowu wcielo na pare ladnych dni Pozdr, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 dzieki za cenne info michal, juz po herbacie, wedka zamowiona (zadna z tych dwoch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Pitt #9 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Pitt,Pare tygodni temu ktos sprzedawal na forum CD ICT #6, w dodatku od Romka Moze jeszcze uda sie znalesc, tani byl, cos ok 500 zl. Klenie i streamery? Nie lepiej jakas mokra mucha Sprzedany, leży u mnie na szafie Edytowane 3 Lutego 2014 przez Siksa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Pitt #9 ? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi