Skocz do zawartości

PRZEGRANA TURAWA ? PODPISUJCIE PETYCJA GOTOWA !!!!!!!!

niedzwiedz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem :(  :angry:

Podpisałem dwa razy, za każdym razem podając swoje prawdziwe dane i prawidłowy adres email, ostatni raz godzinę temu. Link weryfikujący na pocztę do tej pory nie dotarł. Czy ktoś jeszcze miał taki problem?

Edyt:

Drugi raz - bo pomyślałem, że za pierwszym razem mogłem coś z emailem pokręcić...

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 1

Mam problem :(  :angry:

Podpisałem dwa razy, za każdym razem podając swoje prawdziwe dane i prawidłowy adres email, ostatni raz godzinę temu. Link weryfikujący na pocztę do tej pory nie dotarł. Czy ktoś jeszcze miał taki problem?

Edyt:

Drugi raz - bo pomyślałem, że za pierwszym razem mogłem coś z emailem pokręcić...

Uff, potwierdzone :D

Choć "trochę" to trwało ;)

• Like 1

Podpisujcie Koledzy, namawiajcie znajomych, rodziny żeby podpisywali. Potwierdzajcie podpisy.

Wstawiłem link do petycji w pierwszą wiadomość w tym wątku, żeby łatwiej było znaleźć. A dodatkowo poniżej:

http://www.petycje.p...urawskiego.html

Do tej pory 48 podpisów ( z czego 40 potwierdzonych) - mało !

Jak tylko wyszła podpisałem, mam wielką nadzieję że da się zmienić tą marna wizję jednego z fajniejszych zbiorników w Pl, nie bywalem zbyt często ale jeśli już sie udało to Turawa zawsze była pewnym poligonem do nauki zachowania naszych ulubionych smoków.

• Like 1

Świetny pomysł, śledzę od wczoraj postęp. idzie niczym krew z nosa.

Szkoda, jest nas tutaj mała armia, a nie chce się minuty poświęcić na obronę słusznej sprawy.

Może w okolicach "Giełdy" podpiąć? :)  ;)

Oczywiście dawno podpisane. B)

Edytowane przez Dagon
  • Like 3

To mnie zawsze zdumiewa (mam nadzieje ze jeszzce jakis czas bedzie bo jak przestanie to znaczy, ze jest mi juz wszystko jedno)  - jak chodzi o jakas zaj..ana srubke w kolowrotku z kevlaru powleczonego 24 karatowym złotem, przyklejona klejem Gustava, ktora nie chce zap..ac z predkoscia swiatla na wysokosci lamperii, co znaczaco wplywa na czestotliwosc drgan, przenoszonych na wedzisko, a w zasadzie rekojesc, poklejona rzeczonym klejem Gustava, co z kolei ma decydujacy wplyw na rzut 0,3g woblerkiem na odleglosc 3m57cm zylka 0,112mm........to sa watki po kilkadziesiat postow w kilka dni.

Natomiast jak chodzi o , wydawaloby sie clue - czyli jak ta cala scholastyke zastosowac w praktyce....a w zasadzie gdzie ja zastosowac - taki problem dnia dzisiejszego wziety z praktyki...to jak widac cienko to idzie...

Jakby by tak siegnac do wedkarskiej szafy wielu z nas to okazaloby sie, ze....taki gigantyczny przerost formy nad trescia. A tak mało zaboli jak sie to powyzej przeczyta...i chwile pomysli - dzis Turawa, jutro....kto wie za co sie wezma i juz naprawde tylko za granice sie bedzie jezdzic na lowienie...

• Like 9

Nic dodać nic ująć  ;) trafnie to ująłeś Gumo.......

Gdy chodzi o ważne sprawy znikają forumowi napinacze  :( i zostaje garstka osób ,której horyzonty myślowe nie zatrzymały się na bzdetnych i mało wartych popierdółkach (czytaj jak wyżej napisał Gumo) , a szkoda bo wczoraj gdzieś , jutro Turawa a za jakiś czas kto wie ???

Wstyd koledzy ,wstyd  :(  :(  :(

Edytowane przez Karol Krause
  • Like 3

Temat powinien byc podpiety do kazdego dzialu, nie kazdy lowi na turawie wiec nie czyta tematu a co za tym idzie nie wie ze jest jakas petycja do podpisania.Zwracam sie z prosba do moderatorow o podpiecie teamtu w kazdym dziale, oraz zmiana tematu na "Wazne! Pomoc dla Turawy." i w temacie wyjasnic w skrocie ale rzeczowo zagadnienie i ajk wielki wplyw na rowzoj sytuacji ma kazdy podpis.Ja czekam wlasnie na maila w celu podpisania.Pozdrawiam.

P.s

Jeden z lepszych tematow na jb.pl od dluzszego czasu(chociaz smutny), zawarty problem, mozliwosc reakcji i duzo wiedzy.

• Like 3