staszek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisane ! Panowie pamiętajcie o weryfikacji podpisów. Trzeba kliknąć w link przesłany na podany podczas podpisywania petycji adres e-mailowy, wpisać kod z obrazka i potwierdzić podpis. Wklejajcie link do petycji na inne fora wędkarskie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisane i zostawione innym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Mam problem Podpisałem dwa razy, za każdym razem podając swoje prawdziwe dane i prawidłowy adres email, ostatni raz godzinę temu. Link weryfikujący na pocztę do tej pory nie dotarł. Czy ktoś jeszcze miał taki problem? Edyt:Drugi raz - bo pomyślałem, że za pierwszym razem mogłem coś z emailem pokręcić... Edytowane 12 Lutego 2014 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Mam problem Podpisałem dwa razy, za każdym razem podając swoje prawdziwe dane i prawidłowy adres email, ostatni raz godzinę temu. Link weryfikujący na pocztę do tej pory nie dotarł. Czy ktoś jeszcze miał taki problem? Edyt:Drugi raz - bo pomyślałem, że za pierwszym razem mogłem coś z emailem pokręcić...Uff, potwierdzone Choć "trochę" to trwało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisane. Potwierdzone i namawiam innych do tego samego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisujcie Koledzy, namawiajcie znajomych, rodziny żeby podpisywali. Potwierdzajcie podpisy. Wstawiłem link do petycji w pierwszą wiadomość w tym wątku, żeby łatwiej było znaleźć. A dodatkowo poniżej: http://www.petycje.p...urawskiego.html Do tej pory 48 podpisów ( z czego 40 potwierdzonych) - mało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Poszło. Potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak tylko wyszła podpisałem, mam wielką nadzieję że da się zmienić tą marna wizję jednego z fajniejszych zbiorników w Pl, nie bywalem zbyt często ale jeśli już sie udało to Turawa zawsze była pewnym poligonem do nauki zachowania naszych ulubionych smoków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) I wypełniona,oby pomogło. Edytowane 12 Lutego 2014 przez sebalos.77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 podpisane i w wiadomości wzmianka żeby nie nie zapomnieli o mietkowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisane...powodzenia!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Podpisane i potwierdzone (oczy zwisajcie) oczywiście Edytowane 13 Lutego 2014 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesiekfishB Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisane! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 @Friko, wrzuć na Facebooka to się szybciej rozejdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Świetny pomysł, śledzę od wczoraj postęp. idzie niczym krew z nosa.Szkoda, jest nas tutaj mała armia, a nie chce się minuty poświęcić na obronę słusznej sprawy.Może w okolicach "Giełdy" podpiąć? Oczywiście dawno podpisane. Edytowane 12 Lutego 2014 przez Dagon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 podpisane... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 podpiąłem na stronie PZW PZW OPOLE NA GŁÓWNEJ STRONIE jutro spotkanie w gminie Turawa z wójtem , przekaże wrażenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To mnie zawsze zdumiewa (mam nadzieje ze jeszzce jakis czas bedzie bo jak przestanie to znaczy, ze jest mi juz wszystko jedno) - jak chodzi o jakas zaj..ana srubke w kolowrotku z kevlaru powleczonego 24 karatowym złotem, przyklejona klejem Gustava, ktora nie chce zap..ac z predkoscia swiatla na wysokosci lamperii, co znaczaco wplywa na czestotliwosc drgan, przenoszonych na wedzisko, a w zasadzie rekojesc, poklejona rzeczonym klejem Gustava, co z kolei ma decydujacy wplyw na rzut 0,3g woblerkiem na odleglosc 3m57cm zylka 0,112mm........to sa watki po kilkadziesiat postow w kilka dni.Natomiast jak chodzi o , wydawaloby sie clue - czyli jak ta cala scholastyke zastosowac w praktyce....a w zasadzie gdzie ja zastosowac - taki problem dnia dzisiejszego wziety z praktyki...to jak widac cienko to idzie...Jakby by tak siegnac do wedkarskiej szafy wielu z nas to okazaloby sie, ze....taki gigantyczny przerost formy nad trescia. A tak mało zaboli jak sie to powyzej przeczyta...i chwile pomysli - dzis Turawa, jutro....kto wie za co sie wezma i juz naprawde tylko za granice sie bedzie jezdzic na lowienie... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Nic dodać nic ująć trafnie to ująłeś Gumo.......Gdy chodzi o ważne sprawy znikają forumowi napinacze i zostaje garstka osób ,której horyzonty myślowe nie zatrzymały się na bzdetnych i mało wartych popierdółkach (czytaj jak wyżej napisał Gumo) , a szkoda bo wczoraj gdzieś , jutro Turawa a za jakiś czas kto wie ???Wstyd koledzy ,wstyd Edytowane 12 Lutego 2014 przez Karol Krause 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Temat powinien byc podpiety do kazdego dzialu, nie kazdy lowi na turawie wiec nie czyta tematu a co za tym idzie nie wie ze jest jakas petycja do podpisania.Zwracam sie z prosba do moderatorow o podpiecie teamtu w kazdym dziale, oraz zmiana tematu na "Wazne! Pomoc dla Turawy." i w temacie wyjasnic w skrocie ale rzeczowo zagadnienie i ajk wielki wplyw na rowzoj sytuacji ma kazdy podpis.Ja czekam wlasnie na maila w celu podpisania.Pozdrawiam.P.sJeden z lepszych tematow na jb.pl od dluzszego czasu(chociaz smutny), zawarty problem, mozliwosc reakcji i duzo wiedzy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi