saw17 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Petycja podpisana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podpisane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Podpisane!!!! Tej bandzie to się w głowach miesza !!!!!! Edytowane 12 Lutego 2014 przez Albatros 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Poszło . Na pohybel złym . Wici rozesłane do wszystkich.Sprężmy się i pokażmy ilu Nas jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) I ja sie podpiołem Edytowane 12 Lutego 2014 przez matusiak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Poszło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Podpisujcie Koledzy, namawiajcie znajomych, rodziny żeby podpisywali. Potwierdzajcie podpisy. Wstawiłem link do petycji w pierwszą wiadomość w tym wątku, żeby łatwiej było znaleźć. A dodatkowo poniżej: http://www.petycje.p...urawskiego.html Do tej pory 48 podpisów ( z czego 40 potwierdzonych) - mało ! Powoli rusza do przodu. 107 podpisów ( z czego 82 potwierdzone ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Popieram akcję. Podpisane! Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Podpisane i powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 podpisane i potwierdzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Poszło ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 nr 126 podisano:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witamkolegów jestem po spotkaniu z Wójtem Turawy po początkowym bełkocie ze strony wójta i urzędnika wychwalających ich jak to walczą i " po małej kłótni "zostałem nazwany buntownikiem. Ale cóż coś to dało poproszono panią mecenas i zaczęła się konkretna dyskusja .Jest dodatkowa szansa ,ale nie chcę sprzedawać tematu na forum w tej chwili , wszystko opisze po złożeniu dokumentów w odpowiednim urzędzie .Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 podpisujcie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Strasznie mało podpisów. Miejscowych do komputerów przydałoby się zagonić. Przecież to również i dla ich dobra. Chyba, że to same ptakoluby są..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone! Jestem jak najbardziej za! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Klepnięte z krótką adnotacja na temat władz i oczywiście potwierdzone z dużą nadzieją na pełny sukces. Gumo - masz rację, wielu z tak dużego forum zapomniało co jest najważniejsze w tej zabawie, i co przykre nie chce im się poświęcić dosłownie minuty w tak ważnej sprawie. Ech, żeby jeszcze można się było dobrać do tych pseudo dzierżawców wód po byłych pegeerach. O ptaszkach coby nie psuć nerwów już nie będę wspominał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwojtas Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone, oby coś to dało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A tak przy okazji to rozesłałem dzisiaj sms-y do wszystkich kolegów po kiju z informacją o petycji , Żonkę kochaną zagoniłem przed komputer i zrobiłem małą pogadankę w pracy dla koleżanek i kolegów coby wiedzieli jak pomóc polskim wodom . Może to natchnie naszych Forumowiczów do działań prężniejszych nieco . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jag98 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Podpisane. A gdzie reszta ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Tu żona Bartka-poszło . Żony wszystkich spinningistów-łączcie się !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Potwierdzajcie podpisy w mailu przychodzącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi