Skocz do zawartości

PRZEGRANA TURAWA ? PODPISUJCIE PETYCJA GOTOWA !!!!!!!!

niedzwiedz

Rekomendowane odpowiedzi

Podpisujcie Koledzy, namawiajcie znajomych, rodziny żeby podpisywali. Potwierdzajcie podpisy.

Wstawiłem link do petycji w pierwszą wiadomość w tym wątku, żeby łatwiej było znaleźć. A dodatkowo poniżej:

http://www.petycje.p...urawskiego.html

Do tej pory 48 podpisów ( z czego 40 potwierdzonych) - mało !

Powoli rusza do przodu.

107 podpisów ( z czego 82 potwierdzone )

Witam

kolegów jestem po spotkaniu z Wójtem Turawy po początkowym bełkocie ze strony wójta i urzędnika wychwalających ich jak to walczą i " po małej kłótni "

zostałem nazwany buntownikiem. Ale cóż coś to dało poproszono panią mecenas i zaczęła się konkretna dyskusja .

Jest dodatkowa szansa ,ale nie chcę sprzedawać tematu na forum w tej chwili , wszystko opisze po złożeniu  dokumentów w odpowiednim urzędzie .

Pozdrawiam

• Like 2

Klepnięte z krótką adnotacja na temat władz i oczywiście potwierdzone z dużą nadzieją na pełny sukces.

Gumo - masz rację, wielu z tak dużego forum zapomniało co jest najważniejsze w tej zabawie, i co przykre nie chce im się poświęcić dosłownie minuty w tak ważnej sprawie.

Ech, żeby jeszcze można się było dobrać do tych pseudo dzierżawców wód po byłych pegeerach. O ptaszkach coby nie psuć nerwów już nie będę wspominał...

A tak przy okazji to rozesłałem dzisiaj sms-y do wszystkich kolegów po kiju z informacją o petycji , Żonkę kochaną zagoniłem przed komputer i zrobiłem małą pogadankę w pracy dla koleżanek i kolegów coby wiedzieli jak pomóc polskim wodom :D . Może to natchnie naszych Forumowiczów do działań prężniejszych nieco ;) .

• Like 3