MARCUS Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jest 536 stron w liście użytkowników więc się pytam jeśli nie nam wędkarzom to komu ma zależeć na tej wodzie ? Ktoś napisze ale ja tam nie wędkuję. Dziś to może Ciebie nie dotyczy ale jutro mogą na podobny genialny pomysł wpaść na Twojej wodzie! Ja tu widzę niestety tylko garskę która podpisała petycję. Walczmy o zbiornik przybliżmy znajomym temat z pewnością wielu z nich również podpisze. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dołożyłem swoje 5 groszy.Pozdrowienia Wojtek i do zobaczenia na sandaczach!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Powoli rusza do przodu. 107 podpisów ( z czego 82 potwierdzone ) lepiej.... 241 podpisów za ( z czego 196 potwierdzonych ) http://www.petycje.p...urawskiego.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Od kilku lat marzę o turawskich sandaczach i wybieram się nad Turawę, ale z różnych przyczyn wciąż się to nie udaje...może kiedyś się wreszcie uda i oby nie była to spóźniona wizyta...Link do petycji wstawiam także na innym forum i wkrótce liczba podpisów powinna się zwiększyć. Dodałem swój skromny głos i podpisałem. Edytowane 14 Lutego 2014 przez Martin77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Podpisane.Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone.Panowie, członkowie rodziny niech też podpisują. Każdy głos na wagę złota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Podpisanie i potwierdzone Panowie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) walczymy Panowie wszyscy podpisują żony , matki ,siostry, bracia, kochanki i wszyscy znajomi dziś Turawa jutro reszta zbiorników nie pozwólmy urzędasom wejść nam na głowę to oni są dla nas nie my dla nichPanowie nasza petycja na głównej stronie PZW oraz PZW Opole pozdrawiamNiedzwiedz Edytowane 14 Lutego 2014 przez Niedzwiedz Turawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 podpisane i potwierdzone - powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik szuwarek Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Podpisane jest, ale czy to pomoże? Z kormoranami się nie wygra, mimo bardzo wieluuu petycji o zniesieniu ochrony dla tego żarłocznego pasożyta.W latach 60 w Polsce było ok 350-400 par, a dzisiaj na samej Kuźnicy Warężyńskiej (Pogoria 4) jest ponad 100 par.Niepłoszony (zakaz połowu ryb że środków pływających) rozmnaża się wygodnie na niedostęnych dla wędkarzy wyspach, i całkowicie niszczy rybostan.Polska paranoja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Podpisana -potwierdzona, tak jak kolega Niedzwiedz Turawa napisał , ,,Dziś Turawa ,a jutro zabiorą się za J.Nyskie ( Głębinowskie ) lub J.Otmuchowskie u nas na opolszczyźnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkowal Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwojtas Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Żona Wojtka, Podpisane i Potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 czy tylko tyle można z was wykrzesać panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Podpis,potwierdzenie.pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie czy to już wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Podpisane, potwierdzone.Trzymam kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie czy to już wszyscyNiestety, działa chyba "zasada", że ciało bliższe koszuli jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Podpisałem ale na podany mail żadne potwierdzenie nie przyszło, zrobiłem to jakieś 40-45min temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ruszyć "d.." trzeba wtedy, gdy innym krzywda się dzieje. Inaczej gdy nam oko będą wydłubywać, zostaniemy sami... Znikąd pomocy... No ale tak to w społeczeństwie działa - dziś ja Tobie, jutro Ty mnie...Kto się jeszcze zastanawia, niech działa. Podpisuje. Potwierdza. Robimy to dla nas, naszych kolegów, dzieci, dla naszej przyszłości. Nie ma już na co czekać! @sacha, spokojnie. Ja czekałem ponad dwie godziny - potwierdzenie przyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie czy to już wszyscyNie bardzo jest się czemu dziwić, aktywnych użytkowników ilu jest 100?200? i więcej podpisów nie będzie z JB bo niby skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Koledzy na 10 tyś zarejestrowanych użytkowników Jerkbait.pl w tym prawie sami wędkarze - ilość podpisów 456 to LEKKI wstyd i żenada. Nie świadczy to dobrze o NAS Prosze poświęćcie 3 minuty własnego cennego czasu i podpisujcie , bo jesli My nie zadbamy sami o nasze sprawy nikt inny za nas tego nie zrobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi