Skocz do zawartości

PRZEGRANA TURAWA ? PODPISUJCIE PETYCJA GOTOWA !!!!!!!!

niedzwiedz

Rekomendowane odpowiedzi

Jest 536 stron w liście użytkowników więc się pytam jeśli nie nam wędkarzom to komu ma zależeć na tej wodzie ? Ktoś napisze ale ja tam nie wędkuję. Dziś to może Ciebie nie dotyczy ale jutro mogą na podobny genialny pomysł wpaść na Twojej wodzie! Ja tu widzę niestety tylko garskę która podpisała petycję. Walczmy o zbiornik przybliżmy znajomym temat z pewnością wielu z nich również podpisze.

Pozdrawiam

• Like 1

Od kilku lat marzę o turawskich sandaczach i wybieram się nad Turawę, ale z różnych przyczyn wciąż się to nie udaje...może kiedyś się wreszcie uda i oby nie była to spóźniona wizyta...

Link do petycji wstawiam także na innym forum i wkrótce liczba podpisów powinna się zwiększyć.

Dodałem swój skromny głos i podpisałem.

Edytowane przez Martin77
  • Like 1

walczymy Panowie 

wszyscy podpisują żony , matki ,siostry, bracia, kochanki i wszyscy znajomi dziś Turawa jutro reszta zbiorników nie pozwólmy urzędasom wejść nam na głowę 

to oni są dla nas nie my dla nich

Panowie nasza petycja na głównej stronie PZW oraz PZW Opole

pozdrawiam

Niedzwiedz

Edytowane przez Niedzwiedz Turawa
  • Like 2

Podpisane jest, ale czy to pomoże? Z kormoranami się nie wygra, mimo bardzo wieluuu petycji o zniesieniu ochrony dla tego żarłocznego pasożyta.W latach 60 w Polsce było ok 350-400 par, a dzisiaj na samej Kuźnicy Warężyńskiej (Pogoria 4) jest ponad 100 par.Niepłoszony (zakaz połowu ryb że środków pływających) rozmnaża się wygodnie na niedostęnych dla wędkarzy wyspach, i całkowicie niszczy rybostan.Polska paranoja.

• Like 1

Ruszyć "d.." trzeba wtedy, gdy innym krzywda się dzieje. Inaczej gdy nam oko będą wydłubywać, zostaniemy sami... Znikąd pomocy... No ale tak to w społeczeństwie działa - dziś ja Tobie, jutro Ty mnie...Kto się jeszcze zastanawia, niech działa. Podpisuje. Potwierdza. Robimy to dla nas, naszych kolegów, dzieci, dla naszej przyszłości. Nie ma już na co czekać!

@sacha, spokojnie. Ja czekałem ponad dwie godziny - potwierdzenie przyszło :)

• Like 2

Koledzy na 10 tyś zarejestrowanych użytkowników Jerkbait.pl w tym prawie  ;) sami wędkarze - ilość podpisów 456 to LEKKI wstyd i żenada. :(  :(  :(

Nie świadczy to dobrze o NAS  ;)

Prosze poświęćcie 3 minuty własnego cennego czasu i podpisujcie , bo jesli My nie zadbamy sami o nasze sprawy nikt inny za nas tego nie zrobi :(

• Like 1