godski Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Karol, tak jak ktos wyżej napisał na 10000 uzytkowników niewielu jest aktywnych. Pewnie ci aktywni juz podpisali. Reszta albo nie zauważyła, albo tylko do działu sprzedam zagląda. Albo Turawę ma w d.... , bo tam nie łowią.Mogą też byc zajadłymi ptaszkologami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 najlepiej jakby admin wprowadził opcję że przy logowaniu nie przejdzie się do forum bez podpisu albo chociaż przeczytania tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Podpisane, potwierdzone ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone. Byłem łowiłem i połowiłem naprawdę fajnie ! Super zbiornik oby się go udało uratować ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Akcja mailingowa, jak to ma miejsce w przypadku promowania nowego artykułu, czy konkursu na stronie.Może to coś da, bo faktycznie podpisów strasznie mało, a trzeba wziąć jeszcze poprawkę na to, że spora ich część pochodzi spoza forum. Edytowane 17 Lutego 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 .... szkoda że linku do petycji nie ma na stronie internetowej gminy Turawa. Przecież decyzja uderzy w mieszkańców gminy przede wszystkim - może nawet bardziej niż w ryby i wędkarzy. Wydaje mi się że to ich głos powinien być najbardziej słyszalny. Dobrze że są głosy z całego kraju bo to potwierdza argument o turystyczniej atrakcyjności Turawy, ale sami wędkarze bez mobilizacji miejscowej ludności ( czyt. wyborców ) sprawy nie załatwią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowałem link u siebie na profilu FB.Mam kilku znajomych którzy wędkują a nie mają konta JB.plZachęcam również kolegów im szerzej tym lepiej.Pozdrawiammazur 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jeszcze jeden podpis potwierdzony od mojej żony, która nigdy na Turawie nie była...podobnie jak ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 .... szkoda że linku do petycji nie ma na stronie internetowej gminy Turawa. Przecież decyzja uderzy w mieszkańców gminy przede wszystkim - może nawet bardziej niż w ryby i wędkarzy. Wydaje mi się że to ich głos powinien być najbardziej słyszalny. Dobrze że są głosy z całego kraju bo to potwierdza argument o turystyczniej atrakcyjności Turawy, ale sami wędkarze bez mobilizacji miejscowej ludności ( czyt. wyborców ) sprawy nie załatwią...Niestety po rozmowie z Wójtem na spotkaniu z przedsiębiorcami doszedłem do wniosku że Wójt i urzędnicy wiedząc że przespali sprawę próbują siedzieć cicho ( a może przycichnie) . Proponowałem umieszczenie petycji na stronie , ale grochem o ściane . Wyborcy podziękują albo w tyłek wlezą .Ale ja nie podaruje , poprosiłem o udostępnienie korespondencji we wiadomej sprawie i też próbowali robić problem . Dopiero po ostrej wymianie zdań weszła Pani mecenas i zaczęła się merytoryczna dyskusja .Zaproponowano aby wszyscy przedsiębiorcy wystąpili o nadanie statusu strony co wiąże się z unieważnieniem całej decyzji o pozwoleniu wodnoprawnym ( jutro zaczynamy składać) . Jutro spotykam się też z dziennikarką tvp zobaczymy co z tego wyjdzie .Ja osobiście nie odpuszczę .Ale cóż można zrobić jak się ma takiego Wójtana jesień wybory Panowie pozdrawiam i dzięki za podpisy ( petycja też dotrze do Pana Marszałka) jutro właśnie tvp chce się spotkać w tej sprawie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Co zrobić jak się ma takiego Wójta - brać sprawy we własne ręce. Nie oglądać się na "władzę". Walczyć. Sam powinieneś kandydować w tych wyborach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Bardzo rzadko łowię na Turawie ale w imię dobrej sprawy namówiłem wielu znajomych do podpisu. Niekoniecznie przecież wędkarze muszą podpisywać także rozpowszechniać temat panowie. Nie bójcie się prosić znajomych o przysługę to tylko chwila czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Podpisałem ale na podany mail żadne potwierdzenie nie przyszło, zrobiłem to jakieś 40-45min temu.Dalej potwierdzenia brak a jest jakieś 15-16h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOS Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ameryki nie odkryje, ale może w SPAMie jest potwierdzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Link do petycji, dla przypomnienia: http://www.petycje.p...urawskiego.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATU Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Podpisane i potwierdzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Podpisane . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jest zainteresowanie petycją także na innym forum gdzie wkleiłem linka i na pewno mamy już kilka dodatkowych podpisów... Jak oglądam te zdjęcia które zamieszczacie to się chce płakać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam Panowie dziś na tvp opole o 18.30 będzie o Turawie myślę że przekażą na ogólnopolskipozdrawiamNiedzwiedz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Wszedłem , Podpisałem , Potwierdziłem. No 503.Ta cholerna strona tak szybko się przeładowuje że ledwo dałem radę potwierdzić. To jakiś sabotaż , czy co ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 no panowie może coś z tego będzie nie zapominajmy o mietkowie bo nasze pzw wrocław ma nas w doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 walczmy Panowie dziś rozmawiałem z tvp Opole miało być o 18.30 , a jak nie to na tvp.opole.pl po 23 w kurierze opolskimnie odpuszczajmy to my wyborcy jesteśmy dla nich ważni przynajmniej przed wyborami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 było dziś o 18.30 tak jak mówiłeś dlatego napisałem ze moze cos z tego będzie bo babka z rzgw mówiła ze będą szukać porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ja również oglądałem z dużym zainteresowaniem dzisiejszy program na TVP Opole, aż sie płakać chce widząc Turawe w takim stanie jak obecny, jak można niszczyć w taki sposób tak piekny zbiornik, takie rzeczy tylko w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ja osobiście tego nie odpuszczę i zrobie wszystko by nie doszło do katastrofypozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 http://www.tvp.pl/opole/aktualnosci/spoleczne/brak-jeziora-brak-turystow-brak-pieniedzy/14057620 http://www.tvp.pl/opole/rozmowa/rozmowa-dnia/wideo/18022014-rozmowa-ze-slawomirem-kubickim/14062566 linki do dzisiejszego programupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi