bazyloss Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 http://all.daiwa21.com/fishing/item/ize/op_parts_ie/rsc_s/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Trzeba zobaczyc na zywo...ale to chyba nie moj design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) mój też pewnie zauważyłeś, że nie potrzebują podkładki, więc raczej nie pasują do "stary" modeli Real Four ? Edytowane 1 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 mój też pewnie zauważyłeś, że nie potrzebują podkładki, więc raczej nie pasują do "stary" modeli Real Four ?I tak Daiwa ma wyjątkowe podejście w zakresie kompatybilności pomiędzy wieloma modelami. Te nowe - nie wiem czy będą lepsze (lżejsze) od rcs air...na razie brak danych. Dobrze ze wciąż można kupić te " stare"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Te nowe - nie wiem czy będą lepsze (lżejsze) od rcs air...na razie brak danych. Wagi szpulek sa podane Te tansze wersje sa jednak sporo ciezsze niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No faktycznie sa wagi w tabeli na dole.Wagowo bez zmian...Brakuje szpuli 3008. Najlzejszej wsrod 3000.Pewnie niedługo te szpule będą "legenda". Juz teraz się na nie czeka. A nie wiadomo czy daiwa je wciąż produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi