Bart7 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 witam, mam ok 500-600 pln do wydania na echosondę, nie wiem co wybrać pomóżciePozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Kupic w stanach fishmarka 320 albo 480. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Miko Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Sprawdź na e-bayu ceny, za ta kasę znajdziesz coś na bank. U nas nie warto kupować, za duże marże przycinają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zorientuj się na echo: fishmark 320 albo 480.Miałem ten sam problem co Ty.Kupiłem fishmark 480 - dałem 795,00 polski dystrybutor.Biorąc ceny w USA - zapłaciłem drogo.Jednak od ręki z dwuletnią gwarancją.Za 320 wołają 710,00. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jest, i to jeszzce calkiem swiezo napisane 2 watki na ten temat. Koledzy dobrze Ci radza.Ja bym tylko sie upewnil, czy sonda jest zestawem portable. Bywa, ze urzadzenie dostaje sie do garsci a pozniej sa klopoty bo nikt nie sprzedaje samej skrzynki.A nie kazdy ma na tyle inwencji i ochoty, zeby samemu nabyc jakas plastikowa walizke i ja sobie dostosowac... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 .Ja bym tylko sie upewnil, czy sonda jest zestawem portable. GumoBardzo trafna uwaga. U nas sie sprzedaje tzw. cover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Torba na echo jest dostepna luzem - 89,00 zł.Uchwyt Jaxon - 60,00 zł.Aku - 63,00 zł.Obydwa produkty (torba, uchwyt) b. funkcjonalne. Za uchwyt do mojego pierwszego echa płaciłem 350,00 zł.Oryginalny produkt amerykański z polską ceną...Jaxon jest wierną kopią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Uchwyt do czujnkia kupilem w naszym sklepie, zarowno moj, jak i kolegi rozlecial sie przy 1szym dalszym wyjezdzie.Obecnie trzyma sie glownie dzieki moim przerobkom... Obecnie planuje zakup org. prod. amerykanskiego, niekoniecznie za nasza cene.. [url=http://www.titelok.com/index.php?cPath=18_21titlelok[/url]Sa nie tylko ciekawe uchwyty do induktora sondy ale i uchwyt mogacy sluzyc do ciezszych zastosowan, np. solidnego downriggera ( http://www.titelok.com/product_info.php?cPath=18_21_40&p roducts_id=145) Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bart7 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi, w międzyczasie dużo poczytałem na ten temat i zdecydowałem sie na fishmark 320. Teraz jestem przekonany o trafności decyzji. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Odnośnie akcesoriów do echosond mam pytanko.Czy jest jakiś lepszy uchwyt dostępny w naszych sklepach niż ten szmelc Jaxona?Szukałem już w kilku sklepach i zawsze tylko ten jeden model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jest super uchwyt robiony przez Gucia z nierdzewki. Jednocześnie stanowi podstawę do sondy. Koszt ok. 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jeśli zmieni sposób mocowania przetwornika może wtedy będzie super.Tu masz to samo za pół ceny.http://www.echosonda.pl/product_info.php?products_id=392Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 To nie to samo....Kwasiak to kwasiak.Ale... Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bart7
witam, mam ok 500-600 pln do wydania na echosondę, nie wiem co wybrać pomóżcie
Pozdrawiam
Bartek
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi