blady91 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam !Niedawno zacząłem swoją przygodę ze skrobaniem wobków i chciałbym Wam zaprezentować efekty mojej pracy Zamierzam rozwijać swoje umiejętności z czasem i mam nadzieje że część tego, co już zrobiłem komuś się spodoba.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 spoko najważniejsze to przełamac się i zacząc póżniej już z górki słurzę radą odnośnie dociążenia i strugania jak coś pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Kolejny maluszek skończony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Fajny ten ostatni,taki mały tygrysek .Powodzenia w dłubaniu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Stadko szerszeni na wykończeniu, docelowo każdy doczeka się skrzydełek i brakujących sterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi