dziadzia Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Poszukuję informacji nt. tego kręcioła, a w szczególności: czy boczny panel regulacji bloczków można otworzyć bez użycia wkrętaka (podobno na hamerykę tylko śrubokręcik, a na Japonię tak jak w CC zewnętrzną wystającą śrubą) i ile waży szpulka i czy wodzik jest ruchomy. Może ktoś zaposiada? Wdzięczny będę dozgonnie. Edytowane 1 Lutego 2014 przez dziadzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Wodzik ruchomy. Scianka do odkrecenia na srubokret (amerykanski rynek), japonski nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 w japońskim również śrubka.aczkolwiek model 101 który posiadam rzuca wszystkim na dwóch bloczkach.od nowości nic nie otwierałam panelu bocznego.łowie od 10gpozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzia Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dzięki za info Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 sorka, ale wdała się mała pomyłka. prawdę mówiąc nie spojrzałem na młynek ( za dużo mam ich chyba)prostuje zatem. wersja japońska ma panel odkręcany "ręcznie"pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzia Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Udało mi się znaleźć na TackleTour opis wkurzonych amerykańców odnośnie "dyskryminacji" rynkowej, czyli różnic w budowie. Po Twoim poście jestem pewien. Dzięki za sprostowanie. Czas zamawiać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi