Wisni@ Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 To prawda, stołeczek się bardzo przydaje i akurat mieści się wtylną kieszeń kamizelki. Można obłowić napływ, zapływ, warkocz i się nawet nie zmęczyc za bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Tak dla podgrzania atmosfery przed spotkaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTERCASTER Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Potwierdzam obecność (wraz z niewędkującą dziewczyną )ps. wczoraj tj.02.07.2008 pojechałem do Pomorska i Odra wciąż spada i spada i spada..Obsługa promu mówi że każdego dnia jest kilka cm mniej. Pozostaje wiara w lipcowe deszcze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 1- mifek2- popper3- Thymallus4- Tofik5- milo266- brati7- jajakub8- mirat9- danielXR10-Remek (ma jeszcze potwierdzić)11- Smaczek12- SzymusS razem z Karolcią co daje 75% 13- PaNeK14- Patu2815- Robert Hamer 80%16- szpiegu17- Daniel Wirek18- Zulus19- pirania7420- spigot21- Dero 199022- Janusz Walaszewski 23- MASTERCASTER razem z tajemniczą dziewczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTERCASTER Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Widziałem że w jednym z wpisów jest poruszony problem miejscówki obozowej..jeśli chodzi o okolice promu w Pomorsku to brzeg od strony Zielonej Góry jest nieco uboższy w ewentualne miejscówki na namioty, nieco lepiej sprawa się ma na stronie Sulechowskiej jest trochę szerszy pas łąk. Natomiast gdyby w grę wchodziła miejscowość Brody (kilka km od Pomorska) to tam miejscówek jest więcej na obu brzegach a wędkarsko to wyraźnej różnicy nie widzę (obie miejscowości goszczą Bolenia Odry). ps. Jedynym wyraźnym plusem strony sulechowskiej jest to, iż zarówno w Pomorsku jak i w Brodach są sklepy spożywcze - to tak gdy komuś zabrakło wody czy tam innego środka spożywczego. Od strony Zielonej Góry w Pomorsku jest możliwość po 15 min jazdy hurtowo okupić się w Auchan. Aa no i moja rada! Nie oszczędzać na środki przeciw komarom są w tym roku szczególnie po godzinie 20 bardzo aktywne, głodne i nachalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 To bardzo cenne informacje ?MASTERCASTER@. Jednak nie do końca rozumię co masz na myśli pisząc woda w cudzysłowie lub tu cytuję- inne środki spożywcze.Uczestnicy widzą, że mają przywieść każdy baniak wody i wyżywienie na 3 dni. A może ty pomyliłeś nasz zlot ze zlotem z zupełnie innego forum... .Lepiej opracuj miejscówki dla przyjezdnych na różne gatunki ryb drapieżnych. O to będą pytać przyjezdni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTERCASTER Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 NIC złego na myśli nie miałem pisząc woda..jednym z punktów wymienionym w przedmiotach zalecanych do zabrania jest otwieracz do piwa i tylko pod tym kontem info o sklepach:-) no może tez jeśli będą temperatury po 30st to lepiej kupić produkty grilowe każdego dnia na świeżo niż liczyć że lodówka turystyczna wytrzyma. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Z przyjemnością informuję Kolegów, ż mamy już dwóch uczestników, którzy dokolani wpłat. Czekamy na kolejnych. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 przelew poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ale tam pieknie Mam nadzieje ze bedza jeszcze organizowane jakies spotkania nad Odra, to sam chetnie wpadne. Niestety w tym terminie nie moge przyjechac. Zycze Wam milej zabawy w dobrym towarzystwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Specjalnie dla Tomka z Frankfurtu jeszcze jedno zdjęcie Odry. Może się skusi.... pozdrawiam P.s. ten wędkarz tam na horyzoncie, na tej główce to oczywiście kol. hasior. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 ...Zycze Wam milej zabawy w dobrym towarzystwie! o zabawe i towarzystwo to się akurat ni emartwimy, ale super by było gdyby ciutke więcej wody weszło no i rybki dopisał, ale nie za mocno co byśmy się zanadto nie rozbestwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Pieknie Gdybym mieszkal we Frankfurcie nad Odra to bym byl za kazdym razem. Niestety w tym terminie jade do Anglii. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A tutaj rzut z góry dla zainteresowanychWygląda jak jakaś stonoga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Wygląda na prawdę świetnie ale ... termin niezbyt szczęśliwy jeśli chodzi o ryby - posiedzimy nad brzegiem -> będzie fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Można by się wsłuchać w szum Odry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 no to żeby nie było pózniej sporów ,ja rezerwuję 7 i 77 nogę tej stonogi KSIĄŻE NAPŁYWÓW będzie miał co robić nawisem mówiąc to teraz już sie nie dam zaskoczyć tej wielkiej wodzie i biorę 2 zestawy mam nadzieję że ten mój drugi zestaw (zwany wędką ostatniej szansy) da rade tym odrzańskim głebiom i główkom jigowym 30gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 no to żeby nie było pózniej sporów ,ja rezerwuję 7 i 77 nogę tej stonogi od której strony licząc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Lista osób, które potwierdziły swój udział troszeczkę się przerzedziła.Mam nadzeję, że jeszcze kilka osób się zdeklaruje i opłaci wpisowe.Woda w niektórych miejscach Odry delikatnie się podniosła. Miejmy nadzieje, że stan wody jeszcze troszkę wzrośnie. 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 +16 - szpiegu zdjęcie starego obozu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Thymallus, co przy moim nicku oznacza +1? Jedynkę z plusem dostałem? z czego czy za co? Nadmienię że jestem bardzo grzeczny, złowione rybki wypuszczam więc za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 pirania74- odpowiadam. Na wyciągu bankowym z twoją wpłatą są dwie osoby. Może bank się pomylił? Wychodzi na to, że druga osoba jest płci odmiennej.Dlatego jedynka oznacza osobę, a nie zachowanie. Za zachowanie to bym ci wpisał nawet 5-. ten minus to za nieobecność poprzednio pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Tak wygladaja wschody słońca w Pomorsku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 pirania74- odpowiadam. Na wyciągu bankowym z twoją wpłatą są dwie osoby. Może bank się pomylił? Wychodzi na to, że druga osoba jest płci odmiennej.Dlatego jedynka oznacza osobę, a nie zachowanie. Za zachowanie to bym ci wpisał nawet 5-. ten minus to za nieobecność poprzednio pozdrawiam Ufff dobrze że to nie jedynka za nieobecność poprzednio Na Zlot przyjadę sam - faktycznie w przelewie są dwie osoby - ja i żona - wspólne konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Lista osób, które potwierdziły swój udział troszeczkę się przerzedziła.Mam nadzeję, że jeszcze kilka osób się zdeklaruje i opłaci wpisowe. Przecież jeszcze 2 tygodnie do końca pobierania opłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Przecież jeszcze 2 tygodnie do końca pobierania opłat To proste. Wpłacisz, znajdziesz swoje nazwisko, na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi