PaNeK Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 No wiem, wiem rozumiem tylko że jeszcze kupa czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTERCASTER Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 wczoraj w niedzielę w miejscowości Cigacice( kilka km od Pomorska) odbyły sie zawody w klasycznym spiningu i efekty nie były za ciekawe ( 1 miejsce 4 klenie w 2 godziny o łącznej masie 4 kg). Brak bolenia, sandacza ,szczupaka ( piszę oczywiście o sztukach godnych uwagi i wagi), było sporo okonia 30cm i więcej. Stan wody jest koszmarny..było nisko ale jest co raz gorzej. W sobotę pojechałem do pomorska i ucieszyłem się bo woda poszła w górę o ok 15 cm ale wczoraj pojechałem i..spadła przez 12 godzin o ponad 40cm..obsługa promu musi już dociągać prom bo szoruje już kilka metrów od brzegu o dno. No ale do spotkania ponad 3 tyg więc jest nadzieja..A może jeszcze drobna uwaga- większość główek w Pomorsku jest tak zaniedbana że wejście na szczyt to przeprawa przez osty, pokrzywy i inne badziewia o wysokości średnio 2 metry, warto mieć to na uwadze szykując ubranko .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 @mastercaster ,ja myślę że to nie chodzi o to że są zaniedbane,tylko raczej są mało uczęszczane a to już może być sporym plusem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 @mastercaster ,ja myślę że to nie chodzi o to że są zaniedbane,tylko raczej są mało uczęszczane a to już może być sporym plusem <_< Racja:) Im bardziej zarośnięte, tym lepiej dla nas Dwumetrowe chaszcze dla kol. @remka nic trudnego, z racji wzrostu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Gdybu chaszcze były głownym kryterium doboru miejsca, to bardzo konkurencyjnym jest Lubiąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 pomijając temat czy główki są zarośnięte czy też nie, najważniejsze jest to że kolejny raz spotkamy się nad wodą proponuję jednak @thymalusowi za dużo nie myśleć o obecności kolegi Janusza ,bo znów wszystkie plany jego szlak trafi moim jedynym marzeniem jest jednak to by kolega @mleko_1 zapisał się na to spotkanie,może wreszcie byśmy się czegoś nauczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 @mleko_1 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 tak tak Waldku,w końcu ktoś go tu nazwał BARONEM CASTINGU zresztą opłakuje jego odejście cała czołówka tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 to Bezela już niema? od kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Mimo że deklarowałem swoje przybycie (a nikt mnie do listy nie dopisał <_< ) to musze zrezygnowac. Właśnie w tym terminie będę prawdopodobnie wyjeżdżał zza granicę, więc życze Wszystkim dobrej zabawy i szczęśliwej podróży Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Gdybu chaszcze były głownym kryterium doboru miejsca, to bardzo konkurencyjnym jest Lubiąż tak zwłaszcza przy niskim stanie wodyi drzewa powalone w klatkach stare pnie itd nie wstawiam fotek bo chłopaki zmienią położenie zlotu a pokrzywy są po 2,5 m. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam kolegów! Kasę przelałem na konto, proszę o dopisanie na listę. Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 +16 - szpiegu7 - maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 ...przelew poszedł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 +16 - szpiegu7 - maniek8 - patu38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Jakie to znamienne . Zapał uczestników szybko topnieje. Im bliżej, tym trudniej. Z zadeklarowanych 23, zostało aż 8 osób.Przypominam, że termin potwierdzenia uczestnictwa, wpłatą 20 złociszy, mija całkiem niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 przestań waldek najwyżej żałować będą ci co nie wpłacili i nie przyjadą na tak zacne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Jutro robię przelew A i osoby zainteresowane czyli Robert i Panek też pewnie zrobią Tak więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 +16 - szpiegu7 - maniek8 - patu38 9 - Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 +16 - szpiegu7 - maniek8 - patu38 9 - Tornado Pozycja 8 - czyżby będzie również dziesiąty klon patu28?? - patu38? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 +16 - szpiegu7 - maniek8 - patu38 9 - Tornado Pozycja 8 - czyżby będzie również dziesiąty klon patu28?? - patu38? hehehehehe,dobre...O.T. liczba przy niku to dzionek urodzin, chyba żaden miesiąc nie ma 38 dni...chyba zmienie nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 +16 - szpiegu7 - maniek8 - patu38 9 - Tornado Pozycja 8 - czyżby będzie również dziesiąty klon patu28?? - patu38? hehehehehe,dobre...O.T. liczba przy niku to dzionek urodzin, chyba żaden miesiąc nie ma 38 dni...chyba zmienie nicka To nie popper napisał. Popper tylko skopiował Aktualizacja listy: 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 +16 - szpiegu7 - maniek8 - patu28 9 - Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 6 - szpiegu7 - maniek8 - patu28 9 - Tornado10- Mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 6 - szpiegu7 - maniek8 - patu28 9 - Tornado10-Mifek11-jajakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 zaczyna mi sie podobać coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi