Thymallus Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 szpiegu@, a muszę ci napisać, że jeszcze kilku kolegów obiecało mi, że uiści wpisowe. I będzie jeszcze fajniej. Na to liczę.A w Ścianowie mimo, że woda niska ostatnio znowu podniosła się o 0,3 metra. Nie jest to wiele ale krok w dobrym kierunku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 witam.Przelewik poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 6 - szpiegu7 - maniek8 - patu28 9 - Tornado10-Mifek11-jajakub12-milo26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 I ja właśnie przelałem pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 I ja właśnie przelałem pieniądze. Witamy na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 I ja właśnie przelałem pieniądze.Czyżbyś był 13 wojownkiem?Znowu wszystkie duże leszcze wyłowisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mirku to bardzo fajnie, że zdecydowałeś się na przerzucenie tej strasznej sumy. Oznacza to, że pojedziemy razem co mnie bardzo cieszy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 tak sobie myśle że chyba jutro przeleję tą astronomiczną kwotę,tylko obawiam się czy nie będę musiał zapłacić więcej za przesyłke tejże sumy z cyklu chwalę się: właśnie poskładałem zestaw kij 30lb+curado 301 w sobotę testy na Odrze na odcinku Cigacice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mirku to bardzo fajnie, że zdecydowałeś się na przerzucenie tej strasznej sumy. Oznacza to, że pojedziemy razem co mnie bardzo cieszy. pozdrawiam Andrzeju Ty miałeś jakieś wątpilwości że nie przeleje. To tylko brak czasu sprawił, że dopiero teraz. Co do transportu to nie ma problemu jak zwykle bez zmian. PS.Waldek 13 to mi pasuje to dopiero będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Tofik gdzie ty się wybierasz w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja bym chetnie przybył tylko nie mam z kim się zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Mirku tak dokładnie to jeszcze nie wiem gdzie jadę ale na pewno będę szukał jakiegoś ciekawego miejsca na Oderce , a może nawet odwiedzę Pomorsko szykuję mi się po prostu mały wypad z żoną oraz kolegą i jego żoną nad wodę połączony oczywiście z wędkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ja tylko z taka mala prosba... Jakbyscie tak mogli zabrac curado 301 na spotkanie nad odra to bede wdzieczny... Chetnie bym go dokladnie objerzal i sprawdzil jego mozliwosci... Obiecuje nie rozbierac go na czynniki pierwsze... Przynajmniej tak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 @tofikSzkoda, że w ten weekend nie będę mógł wybrać się na rybki, bo bym nawiedził Cię nad wodą.Wczoraj razem z moim serdecznym przyjacielem i jego ojcem atakowaliśmy Oderkę w okolicach Cigacic. Efekty to urwany sum (kolega w ciągu trzech wypraw pod rząd odnotował branie wąsatego) i jeszcze inna zacna rybka, kilka branek i wyjęte szczupaczki. Tak więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Tomku Twoje posty podtrzymują mnie na duchu. Wierzę, że jak pojedziemy to jakieś rybsko się złowi.Trzeba będzie tylko wyznaczyć jedną klatkę dla kol. Mifka do testowania Curdo 301. Mifkowi ten kręciołek śni się po nocach już od dłuższego czasu..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jedrus tak bylo do czsu az zawarlem blizsza znajomosc z millionerka 203sw choc ciekaw jestem porownania wlasnie najwiekszego curadziaka. Owej millionerki oraz cc201... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Mifku , zniewala mnie przede wszystkim jego cena no i pojemność szpuli(270m linki power pro 20lb). jak będzie nad wodą? no cóż, znając jego dwóch mniejszych braci , myślę że będzie dobrze pierwszy kontakt z nim i pierwsze spostrzeżenie - zaj...sta płynność i wcale nie jest tak wielki po prostu część gdzie mieszczą się bloczki hamulca rzutowego jest praktycznie jest tej samej wielkości co w modelu 201. natomiast druga strona jest już całkiem spora , po czym wnioskuję iż przekładnia jest słusznych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Tym bardziej jestem ciekaw jego dokladnych ogledzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 6 - szpiegu7 - maniek8 - patu28 9 - Tornado10-Mifek11-jajakub12-milo2613-mirat14-smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 przelew poszedł Andrzeju uważaj żeby ci ta kwota konta nie rozdupcyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Jak ten czas mozolnie leci... Nie mogę się doczekać spotkania nad Oderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 pirania74@ mam dla ciebie dobrą wiadomość. W Odrze są klenie !!! Istnieje małe prawdopodobieństwo, że nie będziemy mieli wysokiego stanu wody czyli wszelkie przelewy,rafki i inne zawady będą odkryte, a to co oznacza - klenie! Będzie można poszaleć w temacie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 tak na gorąco: wczoraj i dziś miałem okazje połowić trochę na Odrze w okolicy miejscowości Klenice. wyprawa była totalnie na luzie i właściwie oprócz wypoczynku testowałem nowy zestaw, ale przejdę do sedna sprawy: rybka bardziej aktywna niż na ostatnim zlocie, przede wszystkim sporo klenia,troszkę mniej bolenia ,generalnie woda żyła. no i ta najgorsza wiadomość: w ciągu nocy poziom wody obniżył się o co najmniej 15 cm.pozostaje wierzyć że przechodzący właśnie nad Polską deszczowy front choć trochę wpłynie na wzrost poziomu wody w czasie kiedy to mamy się spotkać w Pomorsku. generalnie kolega trafił kilka kleników i sporo okonków,ja natomiast ze względu na sprzęt większego kalibru nie miałem przyjemności nic złowić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 pirania74@ mam dla ciebie dobrą wiadomość. W Odrze są klenie !!! Istnieje małe prawdopodobieństwo, że nie będziemy mieli wysokiego stanu wody czyli wszelkie przelewy,rafki i inne zawady będą odkryte, a to co oznacza - klenie! Będzie można poszaleć w temacie. pozdrawiam @Thymallus, dzięki Już zacieram ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeżeli Andrzej nie będzie miał nic przeciwko to zabieram również na te przelewowe klenie muchóweczkę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi