tofik Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 myślę że Andrzej jakoś to przeżyje,w końcu jak się nie mylę kołowrotki od muchy też mają ruchomą szpulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Daniel ja sam myślałem, żeby zabrać muchówkę z głowicą rzutową tylko nie mam za bardzo jakiś odpowienich much kleniowych t.z takich dużych puszystych mokrych much. ale może wrzucę do auta moją starą muchówką z przed lat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jutro robię przelew A i osoby zainteresowane czyli Robert i Panek też pewnie zrobią Tak więc spoko Zrobią, zrobią tylko na razie siedzę u brata i dorabiam, a przelewu dokonam jak tylko wróce do siebie ( czwartek max ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 6 - szpiegu7 - maniek8 - patu28 9 - Tornado10-Mifek11-jajakub12-milo2613-mirat14-smaczek15-Tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Przelew poszedł ma być jutro po południu Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Mnie proszę w przelewach nie brać pod uwagę bo jeśli przyjadę to ... będę z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 1 - popper2 - Thymallus3 - brati4 - spigot5 - pirania74 6 - szpiegu7 - maniek8 - patu28 9 - Tornado10-Mifek11-jajakub12-milo2613-mirat14-smaczek15-Tofik16- PaNeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 w twoim przypadku Remku jakikolwiek doskok nie będzie problemem, z racji wzrostu ,oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Źle się dzieje w państwie duńskim Byłem przedwczoraj i wczoraj na Oderce w okolicy Pomorska. Woda wciąż spada i osiągnęła chyba najniższy poziom od lat. Rzekłbym, rzeka wysycha.Przedwczoraj dobrze żerowały szczupaki. Wczoraj była już bryndza. Nieliczne ryby trzymają się tylko najgłębszych główek. Po napływach można chodzić w krótkich gumowcach. Cała reszta siedzi chyba w nurcie. Jak tak dalej pójdzie to połowić sobie będzie można tylko kleni lub niewielkich bolusiów. Po sandaczach słuch wszelki zaginął. Pewnie polują tylko o porze około nocnej (przypuszczenie gdyż nie było mi dane tego sprawdzić). Oby przez te dwa tygodnie woda przybrała chociaż z pół metra. Inaczej to chyba pozostanie tylko nocne łowienie. Zastanawiam się czy w tej sytuacji Pomorsko to aby najlepsza lokalizacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Tomku przypominam, że nocne łowienie mamy również zaplanowane w programie zajęć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Z racji stanu wody, może zmienić lekko program pobytu - nocne łowy, dzienne polaków rozmowy połączone z opalaniem się i wiadomo z czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Pawełku, czyżbyś miał chody w jakiejś mleczarni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Pawełku, czyżbyś miał chody w jakiejś mleczarni???? nie powiem że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 kurde i znów się pomyliłem jeśli chodzi o zlot: mało że @mifek pewnie będzie ze swoim działem,@maniek przyjedzie czołgiem,to jeszcze @popper zakupił sobie jakąś BAZUKĘ panowie są 2 wyjścia: albo ja pomyliłem zloty,albo wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Do kompletu będzie jeszcze Armata (tak Mifek określa swojego byłego Avidka) A będzie jak sobię skołuję jakiś multik bo mi się moje C4 rozlatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 kubuś poradzimy coś na pewno... w najgorszym wypadku moge miec problem z plecionką dla Ciebie, ale multika na pewno będe mial... jak nie a to zmobilizujemy milo26 i zabierze Ci c3 4601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 widzę że powoli zaczyna się mobilizacja sił gorzej będzie jak nam Odra wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 kubuś poradzimy coś na pewno... w najgorszym wypadku moge miec problem z plecionką dla Ciebie, ale multika na pewno będe mial... jak nie a to zmobilizujemy milo26 i zabierze Ci c3 4601 Plecionka to nie problem A jak masz jakiegoś lużnego kręćka to możesz wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 jakby @mifek nie miał , to kto miałby mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 kurde i znów się pomyliłem jeśli chodzi o zlot: mało że @mifek pewnie będzie ze swoim działem,@maniek przyjedzie czołgiem,to jeszcze @popper zakupił sobie jakąś BAZUKĘ panowie są 2 wyjścia: albo ja pomyliłem zloty,albo wy Jakbyś nie wiedział, że my, tam na te poligony, po sojuszniczej armii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Na stanie obecnym zamyka się lista uczestników zlotu? ( jutro 20, koniec wpłat... dla tego pytam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 kubuś poradzimy coś na pewno... w najgorszym wypadku moge miec problem z plecionką dla Ciebie, ale multika na pewno będe mial... jak nie a to zmobilizujemy milo26 i zabierze Ci c3 4601 Plecionka to nie problem A jak masz jakiegoś lużnego kręćka to możesz wziąść tosz mowie ze milo bedzie uzywal na pewno curado 201 - na bolki, i ew 101 na lekie lowienie, choc w to watpie bo zamierze lowic na muche. wiec jego maszynka trollowa C3 4601 jest wolna. jak dobrze pamietam na szpulce ma PP 20lb iec powinna byc w sam raz do armaty.. tylko musisz go zaczepic... ale na pewno sie zgodzi... w koncu to dosc normalny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Pytanie do znawców terenu, gdzie będzie nasz zlot - warto zabrać spodniobuty czy tylko wodery ? Pytam bo z Ząbek jadę na Lubań a potem na Zlot i nie ma sensu ładować zbędnych rzeczy do auta Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 To wszstko zależy od podejścia do tematu. Wielu moich znajomych nie wyobraża sobie bycia na rybach bez wlezienia choćby po kostki do wody. To rytuał. Oni przez wiele lat nie mogli pojąć jak można pójść na ryby nad jezioro bez gumiaków w tenisówkach. Dla nich to misterium się nie spełniło. Dlatego patrząc z tej pozycji trzeba obowizkowo zabrać jakieś minimum wodery. To podstawa. Nie ważny jest suchy brzeg, prawie brak wody w rzece czy temperatura prawie 30 stopni. Najważniejsze są gumiaki.Osobiście na ten zlot zamiast woderów zabieram kołowrotek, który pozwoli mi dorzucić przynętę w nurt bez włażenia do niego. Zamiast śpiochów zabieram śpiwór. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi