popper Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Oko w oko z Patrykiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zdaje się pierwsza rybka spotkania. Skusił się na 5 cm. wobka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ... przegląd arsenału @kuzyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam wszystkich kolegów po trzy miesięcznej nieobecnosci na forum, i zakończonym zlocie na którym jak zwykle ponuje zajefajna atmosfera to że rybki jak to zwykle bywa nie chciały z nami za bardzo współpracować to już norma naszych zlotów, ale tak naprawdę to one chyba wyczówają przyjazd naszej bandy i spylają jak najdalej aby się nie natknąć na tak wytrawnych asiorów z tak kosmicznym sprzętem. A prawda jest jedna uczestnicy za bardzo się nie przykładali do łowów woląc wiecej czasu spędzić na dobrej zabawie z kolegami przy ognisku.koledzy serdeczne dzięki za pomoc przy slipowaniu ElPaZo i wspaniałej zabawie z wami której mi naprawdę już brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jedna z perełek Roberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 migawki z obozu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam wszystkich dopiero się obudziłem jak tu pięknie i kolorowo. Pozwolę sobie umieścić kilka fotek Przede wszystkim chciałem wszystkim podziękować za mile spędzone chwile w extra towarzystwie. Zlocik był extra Odra pokazała swoje kaprysy , lecz ryby nie są najważniejsze.Opadająca woda i przecierający się front z opadami deszczu w sobotę, nie przyniósł oczekiwanych wyników. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 kilka tych dużych ryb było - Przy holu Daniela musieliśmy być ostrożni ponieważ strasznie ostro walczył okoń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No to dotarłem do domu po wielu trudach itp, itd a fotografii się wszystkim zachciało praktycznie dopiero w ostatni dzień bo widze że ta większość fotek to z dziś ps. bardziej rozpisze się jutro, pasuje się odświeżyć i wyspać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 tak było w sobotę przez cały dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Choć Grzesiek czaił się na duże Bolki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 NIEDZIELA nic nam innego nie pozostało jak tylko posiedzieć i pogadać o głupotach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 szybka organizacja i podział obowiązków i obozowisko posprzątane jedni pojechali na wyścig F1 inni na ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Po kilku godzinach czas ruszać do domu.Załamany sytuacją nad wodą i słabymi wynikami , postanowiłem zemścić się na kropkowańcach Lecz niestety ich też tu nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Lublin melduje szczęśliwe przybycie do bazy, znaczy do domu Było jak zwykle fajnie choć Odra wędkarsko nie była dla nas zbyt gościnnaDziękuję wszystkim za spotkanie i do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam, ja również chciałem serdecznie podziękować wszystkim za spotkanie , naprawdę miło było spotkać Was znowu Fakt że pogoda nas nie rozpieszczała, a ryby jeszcze mniej, za to atmosfera była jak zawsze super- no i przynajmniej się wyspałem siedząc w fotelu..... Do następnego razu! Na fotce jeden z moich dwóch szczupaków,oj marnie było z rybami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam! Chciałbym wszystkim uczestnikom zlotu podziękować za doborowe towarzystwo i super zabawę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Gratuluję udanej zabawy, widać, że zlot był extra, jak to zresztą piszecie. Fajne fotki, czekamy na jakąś pełniejszą relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Również, chcę podziękować uczestnikom spotkania, za wyśmienite towarzystwo, dobrą zabawę, szczyptę humoru, za możliwość pomachania wieloma fajnymi modelami castingowych kijków i nie tylko.Mam nadzieję, że następny raz już nie długo A tak się zwija obozowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ostatnie zdjęcie zamieszczone przez poppera@ jest bardzo obiecujące. Cały duży obóz zwinięty, pole posprzątane, ognisko wygaszone. Na placu boju pozostał tylko parasol, krzesełko i jakaś motorówka Władka.Duże brawa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Januszu piszesz, że czekasz na pełniejszą relację. To ci zawsze wolno. Mamy demokrację. My też żeśmy czekali na ciebie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 I ja chciałbym wszystkim podziękować za SUPER towarzystwo, atmosferę jak i pogaduchy w świetle dnia... Niestety po zmroku już nie byłem w stanie zrozumieć treści rozmów wielu z was z wiadomego dla was powodu...ale było w sumie naprawdę fajowo Humor dopisał, była masa sprzętu do obmacania i nacieszenia swoich oczu - taka mini hurtownia Rybki specjalnie nie dopisały- najpierw ganiałem za boleniem i kleniem, jak większość z nas, a one nas olały więc szukałem innych rybek - udało mi się skusić kilkanaście okoni jak i szczupaków, z których jeden zasługuje na uwagę - całe 73 cm Raz jeszcze wszystkim bardzo dziękuję - do następnego razu Ja niestety dostałęm złe wieści z domu i musiałem się zwijać wcześniej - miałem już wracać w sobotę, a żal było opuszczać tak doborowe towarzystwo, ruszyłęm ostatecznie w niedzielę po 5:00 rano... @popper - ja nowym majtkiem na ELPAZO? Czemu nie? - bardzo chętnie Mój i @poppera przyjazd na obozowisko... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Kilka chwil po przyjeździe, podczas degustacji kawy, kol.@Tornado obiecuje złowić taaaaką rybę..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Kol. @popper oraz @Thymallus w akcji.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi