Skocz do zawartości

II spotkanie nad Odrą

Thymallus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam wszystkich kolegów po trzy miesięcznej nieobecnosci na forum, i zakończonym zlocie na którym jak zwykle ponuje zajefajna atmosfera to że rybki jak to zwykle bywa nie chciały z nami za bardzo współpracować to już norma naszych zlotów, ale tak naprawdę to one chyba wyczówają przyjazd naszej bandy i spylają jak najdalej aby się nie natknąć na tak wytrawnych asiorów z tak kosmicznym sprzętem. A prawda jest jedna uczestnicy za bardzo się nie przykładali do łowów woląc wiecej czasu spędzić na dobrej zabawie z kolegami przy ognisku.koledzy serdeczne dzięki za pomoc przy slipowaniu ElPaZo i wspaniałej zabawie z wami której mi naprawdę już brakowało.

Witam wszystkich dopiero się obudziłem :D

jak tu pięknie i kolorowo. Pozwolę sobie umieścić kilka fotek :unsure:

Przede wszystkim chciałem wszystkim podziękować za mile spędzone chwile w extra towarzystwie. Zlocik był extra B)

Odra pokazała swoje kaprysy , lecz ryby nie są najważniejsze.

Opadająca woda i przecierający się front z opadami deszczu w sobotę, nie przyniósł oczekiwanych wyników.

.

post-677-1348914082,7261_thumb.jpg

post-677-1348914082,7779_thumb.jpg

Witam, ja również chciałem serdecznie podziękować wszystkim za spotkanie , naprawdę miło było spotkać Was znowu

Fakt że pogoda nas nie rozpieszczała, a ryby jeszcze mniej, za to atmosfera była jak zawsze super- no i przynajmniej się wyspałem siedząc w fotelu.....

Do następnego razu!

Na fotce jeden z moich dwóch szczupaków,oj marnie było z rybami....

.

post-884-1348914083,4461_thumb.jpg

Również, chcę podziękować uczestnikom spotkania, za wyśmienite towarzystwo, dobrą zabawę, szczyptę humoru, za możliwość pomachania wieloma fajnymi modelami castingowych kijków i nie tylko.

Mam nadzieję, że następny raz już nie długo :D

A tak się zwija obozowisko

.

post-160-1348914083,495_thumb.jpg

I ja chciałbym wszystkim podziękować za SUPER towarzystwo, atmosferę jak i pogaduchy w świetle dnia... Niestety po zmroku już nie byłem w stanie zrozumieć treści rozmów wielu z was z wiadomego dla was powodu...ale było w sumie naprawdę fajowo :D Humor dopisał, była masa sprzętu do obmacania i nacieszenia swoich oczu - taka mini hurtownia :lol:

Rybki specjalnie nie dopisały- najpierw ganiałem za boleniem i kleniem, jak większość z nas, a one nas olały więc szukałem innych rybek - udało mi się skusić kilkanaście okoni jak i szczupaków, z których jeden zasługuje na uwagę - całe 73 cm :mellow:

Raz jeszcze wszystkim bardzo dziękuję - do następnego razu :mellow: Ja niestety dostałęm złe wieści z domu i musiałem się zwijać wcześniej - miałem już wracać w sobotę, a żal było opuszczać tak doborowe towarzystwo, ruszyłęm ostatecznie w niedzielę po 5:00 rano...

@popper - ja nowym majtkiem na ELPAZO? Czemu nie? - bardzo chętnie :D

Mój i @poppera przyjazd na obozowisko...

.

post-768-1348914083,5624_thumb.jpg

post-768-1348914083,606_thumb.jpg