Thymallus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Waldku odpowiadam. Nie rozdwoję się. Oprócz ryb mam też jakieś tam obowiązki bieżące. Chcę dopiąć temat rozpoczęty na zlocie.Jeszcze w tym tygodniu będą na forum szczegóły. Nie przegap!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Spotkanie i kwaterę proponuje u Marianka na polance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Spotkanie i kwaterę proponuje u Marianka na polance. Więc otwieram nowy temat Luźne pogaduchy na Odrze w Lubiążu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A tak na serio to na przyszłym zlocie musimy ustalić jakąś inną strategię, jedni idą spać wraz z kurami i prawdziwym twardzielom walczącym do białego rana nie dają pospać choć godzinki i o 4 rano już się tłuką, co to za zwyczaje mości Panowie. Władku, jest rozwiązanie, trzeba im te kury zatłuc i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ale będzie fajna poprawka z rozrywki.Tylko pupila nie zabieram bo byśta go zamęczyli Pawełku ty tylko za majtka to na łajbie robisz, na brzegu mamy Cię za profesora od łapania kabanów na zlot zawita ze mną Toleczek ze Słupa zwany Falkoneti.Oj bedzie się znowu działo przecie mamy wakacje!!! Jeśli Wicherek nie zabiera pupila to nie ma po co jechać, tak to może jakiś sum na żywca może by się skusił PS. Tak na poważnie to ja też w tym terminie nie dam rady. Połamania kiji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Trochę późno zaglądam ale...Ja również chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom zlociku za wspólne spotkanie. Z pewnością gdybyśmy lepiej przyłożyli się dołowienia to i efekty byłyby lepsze .PS. Do uczestników zlociku- Zawieruszyło się gdzieś moje pudełeczko z cykadami. Nikt go nie znalazł?? Ostatni raz widziane było w piątek wieczorem w miejscu biesiadowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Nawet jakbym znalazł to bym ci nie oddał...... Bo to podobno okoniowe kilery dychowskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Smaczek ja mam 2 szt twoich cykad, które dostałem od Ciebie jeszcze na Drawie w lutym. Dalej je mam i nie wydam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja widziałem je w sobotę jak dawałeś Mańkowi cykady i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi