janusz.walaszewski Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Januszu piszesz, że czekasz na pełniejszą relację. To ci zawsze wolno. Mamy demokrację. My też żeśmy czekali na ciebie. pozdrawiam Andrzeju, nie dołuj mnie i tak żal mi d..ę ściska, że nie mogłem być z Wami. I sam wiesz, że nie zawsze w życiu można robić tylko to co by się chciało, niestety.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Luźne rozmowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Takie okonki skubały moje przynęty... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Januszu nie martw się! Może niedługo dostaniesz zaproszenie na małe salmonidy i nie tylko..... Cierpliwości. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Odra jest piękna... ma swój urok... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Piękny był również zachód słońca... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Również ja dziękuje za mile spędzony czas podczas tego weekendu było jak zawsze świetnie jedynie lekki ból głowy pozostał i to nie ze względu przedawkowania zupy chmielowej ale z niechęci ryb do współpracy, oby do następnego spotkania mam nadzieje jak najszybszego pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Panowie z mojej strony wielkie podziękowania dla wystkich uczestników zlotu. Atmosfera jak zwykle była super niech zazdroszczą ci co nie byli. Ryby odbijemy sobie na następnym zlocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Przez cały czas trwania Zlotu mieliśmy nieodłącznego towarzysza naszych wypraw jak pogaduch obozowych... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Paweł @Pirania 74, Gratulacje, z przyswojonych informacji wynika, że byłeś łowcą największej ryby. Jakoś tak nie zauważyłem żeby Cię za to koledzy docenili. Oczywiście żartuję, jeszcze raz gratuluję udanego ZLOTU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Paweł @Pirania 74, Gratulacje, z przyswojonych informacji wynika, że byłeś łowcą największej ryby. Jakoś tak nie zauważyłem żeby Cię za to koledzy docenili. Oczywiście żartuję, jeszcze raz gratuluję udanego ZLOTU. @janusz, dzięki - koledzy docenili, docenili - po browarku postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A ja widzę Paweł, że mimo, że w różnych porach dnia ale chadzaliśmy tymi samymi ścieżkami Właściwie to każdy na coś polował . Jeszcze raz ratuluję odrzańskiego szczupaka- rekordu spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Paweł w pełni zasłużył na miano najlepszego łowcy zlotu .Koledzy oczywiście zauważyli i odpowiednio docenili.Piwko się lało jak na wielkim przelewie czego również był sprawcą kol.brati jako sponsor Spigot o to zadał. Za co ja jak i pozostali dziękujemy. Tak po prawdzie to ten przelew nie wysech do końca zoltu i nie którzy mieli na wynos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Oj zazdroszczę, jak widzę te zdjęcia. Mnie niestety nie udało się dotrzeć choć byłem bardzo blisko. W sobotę zjawiłem się w Zielonej o 22.00 a w niedzielę jechałem do W-wy. Niestety nie miałem kiedy wskoczyć bo plan był bardzo napięty. Mam jednak jedno pytanie. Czy w niedzielę około 16.30 był ktoś z Was w pobliżu mostu w Cigacicach? Rejony tzw. trójkąta? Widziałem małą grupkę - 3 osobową, spinningistów nieopodal mostu w Cigacicach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam Ojca Dyrektora po długiej przerwie, Remek to drobny żatr ale masz taką ksywkę. Nie wydaje mi się aby to był ktoś z uczestników zlotu część pojechała prosto na transmisję z F1 inni w inny rejon bolaskowy chyba się domyślasz. Pozdrawiam i nadrabiam straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No to ładnie się zabawiacie - Ojciec Dyrektor ... ładnie, ładnie następnym razem macie po zębach ode mnie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No to ładnie się zabawiacie - Ojciec Dyrektor ... ładnie, ładnie następnym razem macie po zębach ode mnie PozdrawiamRemek Remku, to żart, zresztą wiem, że Wiesz. Poza tym to mieszkasz w Warszawie a nie w Toruniu, więc wiadomo. A co do ostatniego zdania to pozwolę sobie w imieniu kolegów zapytać, kto Ci rękę rozbuja (do tych zębów oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Już mam przechlapane teraz na zlot Remkowy protezy muszę w domu zostawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A tak na serio to na przyszłym zlocie musimy ustalić jakąś inną strategię, jedni idą spać wraz z kurami i prawdziwym twardzielom walczącym do białego rana nie dają pospać choć godzinki i o 4 rano już się tłuką, co to za zwyczaje mości Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A tak na serio to na przyszłym zlocie musimy ustalić jakąś inną strategię, jedni idą spać wraz z kurami i prawdziwym twardzielom walczącym do białego rana nie dają pospać choć godzinki i o 4 rano już się tłuką, co to za zwyczaje mości Panowie. @tornado, polecam namiot dźwiękoszczelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 @tornado na hałas to stopery do uszu a rano czasem stoperan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A tak na serio to na przyszłym zlocie musimy ustalić jakąś inną strategię, jedni idą spać wraz z kurami i prawdziwym twardzielom walczącym do białego rana nie dają pospać choć godzinki i o 4 rano już się tłuką, co to za zwyczaje mości Panowie. Jak się wstaje o 9:00 to nie ma sie co dziwić niektórzy już po pierwszej turze łowienia wracają na śniadanie . PS.Poza tym stopery i stoperan to dobra sprawa jak pisał Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mnie kusi aby odwiedzić miejsce zlotu w czwartek... i może połowię za nas wszystkich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Już mam przechlapane teraz na zlot Remkowy protezy muszę w domu zostawić . Spokojnie ... źle nie będzie Można brać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Paweł spróbuj w Pomorsku może sie okaże że źle wybraliśmy miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi