mirat Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Co do Ojca Redaktora to na pewno wszystkie swoje dzieci kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A ja widzę Paweł, że mimo, że w różnych porach dnia ale chadzaliśmy tymi samymi ścieżkami Właściwie to każdy na coś polował Jeszcze raz ratuluję odrzańskiego szczupaka- rekordu spotkania Waldek, dzięki - no deptałem ci po piętach Tam gdzie ty skończyłeś, pojawiłęm się ja - widocznie opłacało mi się za tobą łazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Paweł spróbuj w Pomorsku może sie okaże że źle wybraliśmy miejsce No Mirek, a jeśli okaże się że Pomorsko bardziej rybne, obawiam się że polecą głowy organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Co do Ojca Redaktora to na pewno wszystkie swoje dzieci kocha Oj tak zwłaszcza jak widzę, że się integrujecie i forum jest miejscem wymiany doświadczeń. Super sprawa! A tak przy okazji. W niedzielę wracając z Zielonej Góry na autostradzie A2 widziałem gościa na motorze, który leciał z 200km/h. Na kombinezonie skórzanym miał założoną czarną koszulkę (T-shirt) a na plecach napis Ojciec Dyrektor. Czy to nie znak??? :D PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 pirania74@ jeżeli uważasz, że ostatni zlot był nieudany to nie ma sprawy możesz mnie ściąć. Jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Remek to musi być jakiś znak z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 pirania74@ jeżeli uważasz, że ostatni zlot był nieudany to nie ma sprawy możesz mnie ściąć. Jestem do dyspozycji. Thymallusie ... pamiętaj, że może być to Twoje ostatnie życzenie więc lepiej wymyśl coś innego - ścinanie nie w modzie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Andrzeju był bardzo udany, ale nigdy nie jest tak dobrze, aby nie mogło być jeszcze lepiej. Jak Paweł sprawdzi w Pomorsku to na przyszły rok nie będzie dylematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 pirania74@ jeżeli uważasz, że ostatni zlot był nieudany to nie ma sprawy możesz mnie ściąć. Jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No co Wy . Następne spotkania ........ To już nikt nie podejmie tematu? Jak się głowy potoczą, to odważnych nie stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Andrzeju był bardzo udany, ale nigdy nie jest tak dobrze, aby nie mogło być jeszcze lepiej. Jak Paweł sprawdzi w Pomorsku to na przyszły rok nie będzie dylematu. Mirek, racja - Zlot super udany - każdemu z nas pewnie brakowało tego pulsującego ciężaru na wędce ale nie to było najważniejsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Może Waldek się skusi na ponowną wizytację miejsca zlotu? Zamiast czwartku, sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a my z Włodkiem z piątku na sobotę lecimy na Lubiąż są chętni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a my z Włodkiem z piątku na sobotę lecimy na Lubiąż są chętni ???? O kurna!!! Ciekawa alternatywa - skoro Władek... jestem jego majtkiem więc może też dołączę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 super to jest nas 3 i @wiaterka pupilek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A ja? A ja? Też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A ja? A ja? Też chcę Waldek, jeśli ty TAK to czy mogę się z tobą zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 zobacz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 no proszę 1. poper2. pirania3. tornado4. spigot są chętni ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 że zacytuję Smolenia: ale jaja, ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mnie nie będzie bo przygotowuję spotkanie pstrągowe. Ale życzę wam wielu udanych wyjść odrzańskich drapieżników i może jakiegoś ładnego holu. Kto to wie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Andrzej, że co ???? Nie boisz się o głowę?To była pierwsza część pytania.Teraz druga: co ma piernik pstrągowy, do odrzańskiego wiatraka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ale będzie fajna poprawka z rozrywki.Tylko pupila nie zabieram bo byśta go zamęczyli Pawełku ty tylko za majtka to na łajbie robisz, na brzegu mamy Cię za profesora od łapania kabanów na zlot zawita ze mną Toleczek ze Słupa zwany Falkoneti.Oj bedzie się znowu działo przecie mamy wakacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ale będzie fajna poprawka z rozrywki.Tylko pupila nie zabieram bo byśta go zamęczyli :lol:Pawełku ty tylko za majtka to na łajbie robisz, na brzegu mamy Cię za profesora od łapania kabanów 8)na zlot zawita ze mną Toleczek ze Słupa zwany Falkoneti.Oj bedzie się znowu działo przecie mamy wakacje!!! CZYLI CO ? ROBIMY MAŁY ZLOCIK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Rafka to już 5 więc ZLOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi