Skocz do zawartości

II spotkanie nad Odrą

Thymallus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 383
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

1- mifek

2- popper

3- Thymallus

4- Tofik

5- milo26

6- brati

7- jajakub

8- mirat

9- danielXR

10-Remek (ma jeszcze potwierdzić)

11- Smaczek

12- SzymusS razem z Karolcią co daje 75%

13- PaNeK

14- Patu28

15- Robert Hamer 80%

16- szpiegu

17- Daniel Wirek

18- Zulus

19- pirania74

20- spigot

21- Dero 1990

22- Janusz Walaszewski

23- MASTERCASTER razem z tajemniczą dziewczyną

Widziałem że w jednym z wpisów jest poruszony problem miejscówki obozowej..jeśli chodzi o okolice promu w Pomorsku to brzeg od strony Zielonej Góry jest nieco uboższy w ewentualne miejscówki na namioty, nieco lepiej sprawa się ma na stronie Sulechowskiej jest trochę szerszy pas łąk. Natomiast gdyby w grę wchodziła miejscowość Brody (kilka km od Pomorska) to tam miejscówek jest więcej na obu brzegach a wędkarsko to wyraźnej różnicy nie widzę (obie miejscowości goszczą Bolenia Odry). ps. Jedynym wyraźnym plusem strony sulechowskiej jest to, iż zarówno w Pomorsku jak i w Brodach są sklepy spożywcze - to tak gdy komuś zabrakło wody czy tam innego środka spożywczego. Od strony Zielonej Góry w Pomorsku jest możliwość po 15 min jazdy hurtowo okupić się w Auchan. Aa no i moja rada! Nie oszczędzać na środki przeciw komarom są w tym roku szczególnie po godzinie 20 bardzo aktywne, głodne i nachalne.

To bardzo cenne informacje ?MASTERCASTER@. Jednak nie do końca rozumię co masz na myśli pisząc woda w cudzysłowie lub tu cytuję- inne środki spożywcze.

Uczestnicy widzą, że mają przywieść każdy baniak wody i wyżywienie na 3 dni. A może ty pomyliłeś nasz zlot ze zlotem z zupełnie innego forum... .

Lepiej opracuj miejscówki dla przyjezdnych na różne gatunki ryb drapieżnych. O to będą pytać przyjezdni.

pozdrawiam

NIC złego na myśli nie miałem pisząc woda..jednym z punktów wymienionym w przedmiotach zalecanych do zabrania jest otwieracz do piwa i tylko pod tym kontem info o sklepach:-) no może tez jeśli będą temperatury po 30st to lepiej kupić produkty grilowe każdego dnia na świeżo niż liczyć że lodówka turystyczna wytrzyma. pozdrawiam.

no to żeby nie było pózniej sporów ,ja rezerwuję 7 i 77 nogę tej stonogi :unsure: :lol: :lol: :lol: KSIĄŻE NAPŁYWÓW będzie miał co robić :lol: nawisem mówiąc to teraz już sie nie dam zaskoczyć tej wielkiej wodzie i biorę 2 zestawy :mellow: mam nadzieję że ten mój drugi zestaw (zwany wędką ostatniej szansy) da rade tym odrzańskim głebiom i główkom jigowym 30gr :huh:

Lista osób, które potwierdziły swój udział troszeczkę się przerzedziła.

Mam nadzeję, że jeszcze kilka osób się zdeklaruje i opłaci wpisowe.

Woda w niektórych miejscach Odry delikatnie się podniosła. Miejmy nadzieje, że stan wody jeszcze troszkę wzrośnie.

1 - popper

2 - Thymallus

3 - brati

4 - spigot

5 - pirania74 +1

6 - szpiegu

zdjęcie starego obozu

.

post-33-1348914023,8887_thumb.jpg

pirania74- odpowiadam. Na wyciągu bankowym z twoją wpłatą są dwie osoby. Może bank się pomylił? Wychodzi na to, że druga osoba jest płci odmiennej.

Dlatego jedynka oznacza osobę, a nie zachowanie. Za zachowanie to bym ci wpisał nawet 5-. ten minus to za nieobecność poprzednio :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam :D

pirania74- odpowiadam. Na wyciągu bankowym z twoją wpłatą są dwie osoby. Może bank się pomylił? Wychodzi na to, że druga osoba jest płci odmiennej.

Dlatego jedynka oznacza osobę, a nie zachowanie. Za zachowanie to bym ci wpisał nawet 5-. ten minus to za nieobecność poprzednio :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam :D

Ufff dobrze że to nie jedynka za nieobecność poprzednio :mellow: Na Zlot przyjadę sam - faktycznie w przelewie są dwie osoby - ja i żona - wspólne konto... :mellow: