Skocz do zawartości
  • 0

Nowy dział -> elektronika+silniki = Łodzie?

Kuba Standera

Pytanie

Witam

Tak sobie myślałem czy nie było by dobrym pomysłem utworzyc osobny dział dla wszystkich szukających informacji o silnikach, stabilizatorach, echosondach, bateriach, łodziach etc. Od pewnego czasu jest to coraz częstszy temat i pojawia się wiele topiców o tym samym - wydaje się mi że wrzucenie tego wszystkiego do jedego wora ułatwiło by używanie forum.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

tylko proszę o wypowiedzi praktyków z długoletnim stażem. Do tej pory jestem zdany tylko na własne doświadczenia i i opisy z net'u. Opowieści kolegów z wody są tak barwne, że można uwierzyć, że Wicher to najlepszy silnik ww Wszechświecie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak jest. W tym roku pływałem przez miesiąc, psiakrew, z piszczącym czujnikiem przegrzania. Dopiero konsultacje z Hunterem przyniosły oczekiwany efekt B)

Latem - precz z termostatem <_< !!!!! Lecz kiedy idzie zima, żle jak go ni ma...

• 0

świetny pomysł - może ktoś mi wyświetli eagle 320 :D

pozdrawiam!

nie mam problemu - chodzi mi o max. wyciagniecie informacji z tego urzadzenia. taki wynik to wypadkowa wszystkich ustawien których jest kilka. tego raczej w instrukji nie ma. takie rzeczy wychodza wraz z doswiadczeniem w uzytkowaniu ww. urzadzenia.

zdaje sobie sprawe ze to troche na skroty, ale byc moze inni uzykownicy zechca podzielic sie ze mna swoimi doswiadczeniami.

pozdrawiam!

• 0

Z tego co pamiętam to masz czułość w opcji auto, która w miarę się sprawdza, na shannon zawsze trochę zmniejszam zeby nie śnieżyło. Ping speed zostawiam jak jest chociaż przy szybszym pływaniu je przyspieszałem do 150% ale nie powiem żebym jakąś dużą różnicę w tym widział. zoom odpuszczam, chyba że chcę czemuś sę przyjrzeć. szarości nie ruszam bo przyzwyczaiłem się do tego co mam. a tak ogólnie to ostro popikiwałem na łodzi pierwszy miesiąc a teraz to już pływam na tych samych ustawieniach wszędzie, aż takiego performance'u z 320 nie wyciągniesz :mellow: