adasiek213 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Witammam taką prośbe, czy powie mi ktoś jak zrobić wobka na bolenia o pracy leniwej. Ponieważ zrobiłem juz duzo wobków i umieszczałem w różnych miejscach obciążenie ale nie moge trafić do takiej pracy wobka jakiej bym chciał. Chcem żeby wobler sie wogóle nie ruszał tylko szedł prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Dzielisz na dwa obciążenie. Z przodu więcej z tyłu mniej wszystko ma się lokować z 2/3 woblera od przodu i nie wyżej jak połowa środka korpusu od góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek213 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Dzieki Wielki oto fotka wobka którego chciałbym obciążyć. czyli to by miało wyglądać mniej wiecej tak ?? Edytowane 2 Lutego 2014 przez adasiek213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Następnym razem polecam się przywitać w odpowiednim wątku. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 cześć miło powitać miejscowego ja robie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No i trzeba przyznać Grzechu że to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) @Szpiegu ale Twoje woblery się ruszają i to fajnie, a kolega chce Chcem żeby wobler sie wogóle nie ruszał tylko szedł prosto. Proponuję zrezygnować ze steru i obciążenie dać na tył ... Edytowane 2 Lutego 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 @Szpiegu ale Twoje woblery się ruszają i to fajnie, a kolega chce Proponuję zrezygnować ze steru i obciążenie dać na tył ... To dopiero będzie się ruszał jak poje...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To dopiero będzie się ruszał jak poje...yale nie punktowo .... poza tym najlepiej będzie jak sam popróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek213 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 wkońcu uzyskałem swą prace wobka dzięki koledze który mi zaznaczył na fotce gdzie to ma być. Byłem dzis wlasnie testowac nad wartą i to jest to na co czekałem. Jeszcze raz wielkie dzieki. teraz moge zacząć swą produkcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 gdzie na warcie w Kostrzynie jest płynąca woda bo u mnie pod domem to kra zaczyna wychodzić na polder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi